Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šperky jako z Fashion Week: Letos se ozdobte perlami, zlatem nebo zvířátky!

5. října 2018 | 06:00

Každý rok se můžete inspirovat outfity z celého světa, ve kterých přišly stylové ženy na některý z Fashion Weeks. Většinou se totiž právě tady dají odkoukat největší trendy sezony. Nemusí se však vždy jednat jen o šaty nebo kabelky, může jít i o šperky. S jakou bižuterií tedy zabodujete tento podzim?

Letošní podzim je velmi hravý a alespoň jeden z následujících kousků byste letos měla ve své šperkovnici mít. Zklameme milovnice stříbra, letos se ujalo především zlato. Za nejvýraznější trend považujeme perly. Objevují se zejména na náušnicích, a to nejen v klasické podobě, ale i v nepravidelných tvarech, které dodávají moderní vzhled.

5195820:gallery:true:true

Pro milovnice přírody jsou tu zvířátka, která se letos objevují snad všude. Na oblečení najdete potisky divokých zvířat a na špercích se objevují jak divoké šelmy, tak třeba jezevčíci nebo dinosauři. Dalším hravým prvkem jsou monogramy. Kupte si náhrdelník nebo náušnice s počátečním písmenem svého jména nebo si rovnou pořiďte na krk celé křestní jméno!

Jaké šperky nosily ženy na týdnech módy? Naše tipy na jejich nákup najdete v naší fotogalerii:

Mezi náušnicemi jsou největším trendem kruhy, a to velké, malé i zdvojené. Pokud máte ráda výrazné ozdoby uší, letos se můžete radovat, nosí se totiž i výrazné náušnice. Barevné, plastové, kovové, v těch nejrůznějších tvarech i velikostech.

Frčí i vrstvení, a to zejména u řetízků. Koupit si můžete více řetízků najednou nebo si můžete pořídit jen jeden a vrstvit ho s tím, který už máte doma. Nosí se jak jemné řetízky, tak i masivnější řetězy a chokery.

5195822:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová