Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy boty jako stvořené pro valentýnskou noc! Vyberete si?

6. února 2019 | 06:00

Jasně, nemusíte nutně slavit Valentýna, abyste si mohla pořídit sexy botičky. Využijete je třeba na obyčejné rande. Které si vybrat a k čemu je nosit? Podívejte se na náš návod!

V první řadě se zamyslete nad tím, kam by vás drahá polovička mohla vzít. Podle toho se odvíjí i výběr bot a celého outfitu. Klasika v podobě večeře se neobejde bez podpatků. Povezete-li se na místo v autě, klidně zvolte otevřenější obuv, v restauraci vám zima nebude.

Zvolíte-li variantu s procházkou, budete pochopitelně potřebovat boty uzavřené. Kotníkové nebo přiléhavé kozačky, klidně i nad kolena, budou tou správnou volbou. Parádní kozačky seženete v obchodě Mango za 1999 korun.

Mango, 1999 Kč
Autor: archiv firem

Pokud jste více orientována na sport, je možné, že vás váš milý vezme na místo, kde se vám budou hodit tenisky. I tohle se dá zvládnout. Obout je můžete i k šatům, hezky budou vypadat i s obyčejnými džínami či elegantními kalhotami. Zvolte variantu v krásné červené barvě. Takové boty mají v obchodě Zara za 1399 korun. 

Zara, 1399 Kč
Autor: archiv firem

Možné je i to, že půjdete tancovat. Na diskotéku volte obuv dle vlastního uvážení. Kotníkové boty nebo mokasíny se budou hodit k čemukoliv, vzít si ale můžete i lodičky, které se budou hodit i pro formálnější události.

Jakou barvu zvolit?

K Valentýnu neodmyslitelně patří červená, ale volit můžete i její luxusní odstín vínové, dále něžné barvy, jako jsou růžová nebo bílá. Nebo naopak černou klasiku či něco odvážnějšího v podobě vzorů, třeba těch zvířecích, které jsou stále aktuální. I ty mohou být na rande tím pravým ořechovým. Jen to s nimi nepřehánějte. K leopardím balerínkám, které zakoupíte v obchodě Deichmann za 649 korun, si vezměte něco jednobarevného. Vyniknou zejména s černými šaty.

5490127:gallery:true:true

Vybraly jsme pro vás ty nejhezčí kousky. Prohlédněte si je v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová