Sobota 29. června 2024
Svátek slaví Petr a Pavel, zítra Šárka
Polojasno, bouřka 29°C

Nevzdávejte se námořnického trendu: Jaké pruhy se budou nosit na podzim?

24. srpna 2018 | 06:00

Pruhy patří mezi nadčasové vzory. Milujeme zejména ty svislé, které nám dokážou hravě prodloužit postavu. Může se zdát, že jde o typicky letní vzory, ale není tomu tak. Letošní podzimní a zimní kolekce jsou plné pruhů. Nebojte se je vyzkoušet.

Kombinace bílých, modrých a černých pruhů schovejte opět na léto a připravte se na podzimní sezonu. Hlavním trendem tohoto podzimu budou barevné proužky, zejména v zemitých barvách, jako jsou červená, oranžová a hnědá, ale i další hravé barevné kombinace.

Dokázali to návrháři na přehlídkových molech a pruhované kousky se už teď začínají objevovat v obchodech. Tyto proužky můžete obléknout už na sklonku léta, v obchodech je nabídka veliká a barevné proužky najdete i v předpodzimních kolekcích.

5118993:gallery:true:true

Sháníte-li tedy lehké šaty v tomto stylu, jděte do obchodu Pull & Bear, kde stojí 699 korun. Na konec léta se hodí i sukně, které najdete v obchodech Mohito za 699 korun nebo v Reserved za 499 korun.

Reserved, 499 Kč
Autor: archiv firem

Sukně se pak i na podzim dají skvěle kombinovat s bundičkami a kotníkovými botami. V nabídce však jsou i pruhované svetry, teplejší šaty, halenky a kalhoty. Který kousek si vyberete vy? 

Na podzimní pruhované kousky, které právě teď seženete v obchodech, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová