Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kapuce na mikinách i na šatech: Jak ji nosit, abyste nevypadala jako na výletě do lesa?

30. března 2018 | 06:00

Ať už jste milovnice sportovního stylu nebo ne, letos se sportovní prvky zatoulaly do všech nových kolekcí. Kapuce se nosí nejen tradičně na mikinách, ale objevují se i na šatech, svetrech a halenkách. Jaký kousek si vyberete vy?

Sportovnímu stylu se letos zkrátka nevyhnete. Začalo to kalhotami s lampasy a pokračuje to kapucemi na všech kouscích, na které si jen vzpomenete. Ovšem tyto kousky mohou nosit i ženy milující eleganci, kombinovaní stylů se nosí! Chce to ale nějaký nápad, abyste nevypadala, jako když jste si odběhla z výletu do lesa nebo z jarního hrabání listí na zahradě.

Proč nezkusit dát dohromady mikinu s elegantními kalhotami a lodičkami nebo třeba s pouzdrovou sukní? Výsledek vás jistě nadchne. Kombinace sportovního a elegantního oblečení působí stylově a nenuceně, což je žádoucí.

Oblíbeným kouskem navždy asi zůstanou mikiny, to není žádné překvapení. Letos jsou ale zdobené zajímavými barevnými či vzorovanými stužkami a provázky. Nás zaujaly zejména svetry či saka s kapucí, třeba v obchodě Zara za 1599 korun. Sako působí, jako byste pod ním měla mikinu. Pro milovnice sportovního stylu to bude jistě volba číslo jedna. Opět jsou zde výrazné šňůrky vedoucí z kapuce. S těmi můžete sladit třeba obuv.

Zara, 1599 Kč
Autor: archiv firem

Netradičně seženete i šaty s kapucí. Zakoupíte je třeba v obchodě Bershka za 449 korun nebo v Mango za 1299 korun. Šaty mají navíc i volánky ve spodní části a vyšívané květiny. K takovým šatům volte už jen jednoduché kousky. Bílé tenisky budou skvělou volbou. Doplňky spíše omezte.

Mango, 1299 Kč
Autor: archiv firem

Náš výběr kousků si prohlédněte v naší fotogalerii:

Podívejte se na video s vývojem sportovního stylu v průběhu let:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/mode.com

Autor: Markéta Tošnarová