Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

První letní kousky v obchodech: Koupíte si šaty s volánky nebo tropickou sukni?

13. května 2018 | 06:00

Už se nemůžete dočkat léta? Vyrazte do obchodů! Ty totiž už teď nabízí první kousky, které unosíte právě v teplých měsících. Co bude toto léto trendy a jaké kousky již teď seženete?

Ať už koukáte po nových šatech, sukni nebo pěkné halence, měli byste znát ty největší trendy tohoto léta. Začneme něžnými barvami, které připomínají sladké zmrzliny, jako pastelově žlutá, něžně růžová i světle modrá.

Nesmí však chybět ani výrazné barvy, které krásně vyniknou na opálené pokožce. Výrazná zelená, červená s nádechem do oranžova, žlutá a fialová. To jsou barvy, ve kterých letos opravdu zazáříte. Kupte si výrazné červené šaty v obchodě House za 699 korun nebo v F&F za 599 korun.

F&F, 599 Kč
Autor: archiv firem

Chybět by vám neměly ani volánky, které se objevují snad na všem. Dalším trendem jsou vzory. Samozřejmostí jsou pruhy, nejlépe barevné, a potom drobné květy. Pokud vám něžné květy a volánky nic neříkají, letos frčí i další vzory. Návrháři se nechali inspirovat tropickou džunglí, proto často v obchodech najdete kousky s palmami i s květy orchidejí.

Pokud sháníte nové kraťasy, tak nepřehlédněte letošní boom střihu paperbag. Jsou o mnohem víc zábavnější než obyčejné denimové kraťasy. Tyto kraťasy sahají až k pasu, kde se zavážou, seženete je v Reserved za 499 korun nebo v obchodě Mango s tropickým vzorem za 799 korun. Pokud více fandíte sukním, tak si pořiďte propínací nebo zavinovací. Oba kousky jsou sexy a sluší všem. Narozdíl o volánů  to si musíme přiznat.

Mango, 799 Kč
Autor: archiv firem

Všechny letní kousky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová