Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kovbojský styl frčí: Kupte si kousky s třásněmi nebo stylové boty!

15. dubna 2018 | 06:00

Již na módních přehlídkách na jaro 2018 bylo jasné, že se na scénu vrátí třásně, semiš a zkrátka vše, co do kovbojského stylu patří. Zdá se vám tento styl moc odvážný? Zkuste si pořídit alespoň malý doplněk stylizovaný do Divokého západu.

Ke kovbojskému stylu samozřejmě patří denimové bundičky, rozšířené džíny a kostkované košile, my jsme pro vás ale vybraly kousky pyšnící se třásněmi, semišem a cvočky, zkrátka kousky, které momentálně najdete v obchodech.

Třásně můžete najít na kabelkách, botách, ale dokonce i na džínách a na bundách. Nejstylovější bundy s třásněmi jsme sehnaly v obchodě Zara za 2299 korun a v Next za 1540 korun.

Vracejí se i opasky v kovbojském stylu. Nemluvíme o nevkusných obrovských sponách, které opásávají džíny do zvonu. Tyto opasky jsou vkusné a střídmé, navíc nemusíte skončit jen u džín, posuňte je dál. I takto může vypadat outfit s výrazným páskem. Stačí s ním přepásat jednoduché šaty.

Zara, 549 Kč
Autor: archiv firem

Hlavní radou je: neoblékejte se celá do kovbojského, zvolte si jeden výrazný kousek, kterým ozvláštníte svůj look. Skvěle vypadají třeba kovbojské boty s květovanými delšími šaty nebo s úzkými džínami a něžnou halenkou. Boty zakoupíte v obchodě Bershka za 1599 Kč nebo u Bati, kde seženete více modelů za 1999 Kč.

4901690:gallery:true:true

Tyto kousky pak navíc můžete využít třeba na letní festivaly. Bez třásní a kotníkových bot, pokud zrovna nezvolíte gumáky, se neobejdete. Stačí pak přidat pár doplňků a jste plně připravená vyrazit.

Na výběr těch nejzajímavějších kousků se můžete podívat zde:

Autor: Markéta Tošnarová