Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kožené bundičky: Zůstanete u černé nebo budete odvážná?

25. března 2018 | 06:00

Kožená bunda je neodmyslitelnou součástí šatníku, nosí se po celý rok. Na jaro však není od věci pořídit si nějakou svěžejší variantu. Vyzkoušíte výraznou barvu nebo zůstanete u klasiky?

Stálice šatníku, kožené bundy, které nikdy nevyjdou z módy. Chybět by vám neměl zejména černý kožený křivák. Taková bunda se hodí ke všemu, a pokud investujete do kvalitního kousku, nebudete litovat, bude tu s vámi totiž opravdu dlouho.

Projednou však zapomeňte na základní kousky a vrhněte se do něčeho zábavnějšího. Obohaťte svůj šatník o nějakou barvu, bunda k tomu přímo vybízí a jaro přesvědčí o   barvách snad i tu nejzarytější minimalistku.

Barevnou bundu totiž můžete snadno obléct na neutrální outfit a rázem rozzáříte jinak šedé ulice. Letos můžete vybírat ze semišových kousků, koženky či kůže. Barevnou bundu ale doporučujeme nejprve vyzkoušet, pokud vám bude opravdu vyhovovat, můžete si pak pořídit kvalitnější a dražší kousek. Svou barvu si určitě najdete, protože se prodávají snad úplně všechny. Nejvíc však frčí fialové, růžové a žluté odstíny.

4878749:gallery:true:true

Pro ty méně odvážné jsou tu samozřejmě na výběr stále i černé bundy nebo třeba béžové. Béžová bunda vyrobená ze semiše nebo broušené kůže vypadá dokonale a uvítají ji nejen milovnice neutrálních barev. Jednoduchou béžovou bundu najdete v obchodě Orsay za 1499 Kč nebo na Zoot.cz za 1389 Kč.

Pokud se chcete odvázat jinde než v barvách, proč nezkusit třeba bundu s třásněmi ze Zary za 2299 Kč? Tato bunda není žádným překvapením, znovu moderní kovbojský styl hlásaly už nové kolekce bot na jaro 2018.

Zara, 2299 Kč
Autor: archiv firem

Vyberte si nový kousek v naší fotogalerii:

Kromě kožené bundy se na jaro hodí i další svršky – které to jsou, zjistíte v našem videu:

Video se připravuje ...

Autor: Markéta Tošnarová