Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co si musíte koupit na jaro, ať je vám 30 nebo 50? Tohle vám bude slušet!

22. března 2018 | 06:00

Příchod nové sezony si žádá i nákupní seznam s novými jarními kousky. Protřiďte si skříň a kupte si nové oblečení, ideálně základní kousky nebo něco, co jste ještě nikdy neměla. Které kousky unosíte na jaře, a to v každém věku?

Přibližně za 9 dnů tu máme oficiální jaro, proto je čas koupit si nějaké kousky, které v jarním šatníku zkrátka nesmějí chybět. Mezi ně patří jednoznačně trenčkot. Ať už si zvolíte klasickou béžovou nebo jinou barvu, s nákupem neprohloupíte, trenčkot se hodí ke všemu.

Podobně je na tom i kožená bunda. Pokud si kupujete novou, rovnou investujte do kožené, která vám vydrží dlouhá léta. Opravdu kvalitní kousek seženete v obchodě Mango za 2999 Kč. Dalším základem je denimová bunda, která se taktéž hodí ke všemu. Jako poslední svršek tu máme parku, ta je na jarní dny ideální, zejména když se neustále mění počasí.

Na jaře by vám neměly chybět ani pěkné šaty, buď jednoduché ve světlých barvách, nebo s potiskem květin či puntíků. Důležitou roli hraje i materiál, který by měl být na rozdíl od zimních šatů lehký a splývavý. V podobných materiálech volte i rozevláté sukně. Na jaro se bude hodit plisovaná, áčková nebo zavinovací. Jedny z nejkrásnějších jarních šatů a sukní najdete třeba v obchodě Mohito, tuto koupíte za 599 korun. 

Mohito, 599 Kč
Autor: archiv firem

Stejně tak je skvělé mít na jaro vzorovanou halenku. Můžete si vybrat tradičně jarní květy, proužky, puntíky nebo třeba krajku. Opravdu nádherné kousky teď mají v obchodech Reserved a Orsay. Určitě také ráda vyměníte tmavé džíny za jejich světlejší variantu, třeba rovnou za bílé. Na nohy nazujte bílé tenisky, balerínky nebo známé oxfordky v semišové či lakované variantě.

Nesmíme opomenout ani doplňky. Zimní šálu vyměňte za jemný šátek, třeba s potiskem květin nebo proužků. Černou kabelku nahraďte barevnějším kouskem, bílá, béžová, růžová nebo žlutá kabelka bude k nepřehlédnutí. Stejně tak jsou důležité i sluneční brýle, které nejen ochrání vaše oči před sluncem, ale budou i skvělým módním doplňkem.

 V naší fotogalerii se dozvíte, kde a jaké kousky koupit:

Podívejte se na video, kde zjistíte, jaký trenčkot si vybrat:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovic


Velikonoce jsou už za chvíli! Pokud chcete znát těsto na ten nejlepší velikonoční mazanec, uplést pomlázku nebo letos netradičně obarvit vajíčka, přečtěte si naše rady. Vše o Velikonocích, jejich tradicích a zvycích se dočtete ZDE >>>

Autor: Markéta Tošnarová