Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nosí se něžné volánky: Jak díky nim zakrýt nedokonalosti?

1. června 2018 | 06:00

Volánky jsou ztělesněním něžnosti, ale umějí být i velmi sexy. Nosí se snad na všem. Víte, jak je využít, a zakrýt tak širší boky nebo zdůraznit menší prsa?

Mnoho žen se jistě bojí, že bude ve volánkách vypadat jako šlehačkový dort. Ano, volánky tak mohou opravdu vypadat, proto se to s nimi nesmí přehánět. Jeden volánkový kousek v outfitu vám hravě postačí.

Až se budete v obchodech poohlížet po těchto ženských kouscích, uvědomte si, co chcete na svém těle zakrýt či zdůraznit. Volánky přidávají na objemu, proto je nenoste na problematických místech.

Pozor by si měly dát zejména ženy, které mají přebytečná kila. Nemusí se volánkům vyhýbat úplně, ale měly by volit pouze kousky, které je opticky zeštíhlí. Vhodné pro ně budou šaty s volánkem na spodním lemu, které lze zakoupit v obchodě Orsay za 699 korun, nebo top s véčkovým výstřihem lemovaný kanýrem, který je k mání v obchodě Bershka za 549 korun.

Orsay, 699 Kč
Autor: archiv firem

Máte-li malá prsa, volánky vám pomohou je opticky zvětšit. Proto volte trička či halenky s volánky. Stejně tak tyto vršky poslouží, když máte širší boky a užší horní polovinu těla. Přesně takové halenky najdete třeba v obchodě Zoot za 779 korun nebo v obchodě Mango za 699 korun. Naopak větší prsa do volánků neoblékejte a zvolte volánky třeba na sukni.

Mango, 699 Kč
Autor: archiv firem

Ty nejhezčí kousky s volánky si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová