Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plavky roku 2018: Vedou tropické vzory a zářivé barvy! Kde je koupíte?

9. dubna 2018 | 06:00

Možná si říkáte, že na plavky je ještě brzy, ale proč si nový kousek na dovolenou k moři či k bazénu nevybrat už teď? Výběr už je dost velký a ty nejhezčí budou brzy pryč! Podívejte se, jaké plavky najdete v nejnovějších kolekcích pro tento rok.

Letos byste si měla pořídit takové plavky, které budou vidět! Nosí se výrazné barvy nebo zajímavé střihy. Nejžhavějším trendem jsou přírodní motivy jako tropické ovoce, stromy, květy, nejrůznější abstraktní kresby a geometrické tvary, to vše v podobě zářících barev, díky kterým nádherně vynikne opálení.

V obchodech se nevyhnete ani nesmrtelným proužkům a retro puntíkům. Na plavkách se také objevují často volánky a výjimkou není ani zdobné šněrování. Šněrování udělá i z obyčejných jednodílných plavek dokonalý sexy kousek. Takové plavky zakoupíte v obchodě F&F za 599 korun nebo v Boux Avenue za ceny od 975 korun.

Ženy, které nemají dokonalou postavu nebo se trápí s větším poprsím, určitě uvítají plavky s lichotivými střihy. Vyšší kalhotky, správně vyztužená podprsenka, širší ramínka a barvy podtrhující křivky těla seženete třeba v obchodě Timo.

Timo, 1389 Kč
Autor: archiv firem

Nové kolekce plavek si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová