Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kožené a koženkové bundičky: K čemu všemu se hodí?

Fotografie
14. dubna 2018 | 06:00

Stálicí každého šatníku je nesmrtelná kožená bunda. Nosit ji mohou všechny věkové kategorie i všechny typy postav. Pojďte se podívat na nejrůznější outfity, které jde s koženou bundou vytvořit.

Kožená či koženková bunda se nikdy neztratí, vždy bude trendy a bude se také vždy hodit ke všemu. Pokud ji milujete stejně jako my, vyplatí se investovat do dražší kožené varianty, která vám vydrží dlouhá léta, možná i celý život.

Základem je černá bunda. Ale pokud jste milovnice barev, na nic nečekejte a pořiďte si ještě jednu barevnou – takový barevný kousek rozveselí nejeden outfit. Barvy vypadají dobře zejména na semišových kouscích.

S čím je nosit? Se vším! Pouze se zamyslete nad délkou bundičky. Kratší střihy jde dobře kombinovat zejména se sukněmi, šaty a s volnými kalhotami, jako jsou třeba culottes. Jste-li milovnicí skinny kalhot, pořiďte si bundičku sahající k bokům, ta k nim bude sedět lépe.

4908166:gallery:true:true

Barevná kožená bunda sedne zejména do outfitů, které postrádají barvu. Červená a zelená bunda zazáří s černými kousky a třeba žlutá s těmi šedými. Odvážné ženy ji však mohou nosit třeba i k barevným květovaným kouskům.

4908163:gallery:true:true

Na outfity se podívejte v naší fotogalerii:

Ve videu se můžete podívat na jednu bundu ve čtyřech outfitech:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ Megan Ellaby/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová