Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Naučte se nosit zavinovací šaty a sukně: Ubírají kila a sluší každé ženě!

Fotografie
12. května 2018 | 06:00

Jsou ležérní, pohodlné a působí sexy díky rozparku. Navíc zakryjí přebytečná kila. Přesně to jsou zavinovací šaty a sukně. Inspirujte se, jak je nosit.

Ať už máte postavu přesýpacích hodin nebo obráceného trojúhelníku, zavinovací šaty jsou to pravé. Sluší všem a umí vytvořit velmi ženskou postavu.

Zavazování vám zdůrazní pas, véčkový výstřih ukáže váš dekolt a rozparek poodhalí nohu. Díky rozšiřujícímu se střihu v těchto kouscích schováte i širší boky. Co víc si přát?

Pokud jste si koupila zavinovací šaty, které mají příliš velký výstřih, a nyní nevíte co s nimi, jelikož si v nich nepřipadáte moc dobře, není to až takový problém, jak se zdá. Vsaďte na vrstvení a vezměte si pod šaty obyčejné tričko. Stejně tak můžete velký výstřih využít pro ukázání pěkné podprsenky.

4962424:gallery:true:true

Zavinovací sukni zakoupíte buď úplně jednoduchou ,nebo s volánky a květinami. Přesně podle toho ji pak slaďte se zbytkem. Čím složitější sukně, tím jednodušší top. Pokud si chcete s touto sukní trochu pohrát, neuvazujte ji napevno a v rozparku nechte vykukovat delší tričko.

4962398:gallery:true:true

I Selena Gomez si zamilovala zavinovací šaty. Nejraději je nosí s teniskami.

4962596:gallery:true:true

Další inspiraci najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová