Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Buďte stylová jako Audrey Hepburn: Těchto 8 kousků musíte mít!

  • Audrey Hepburn byla vždy okouzlující.

    Fotogalerie

    1 fotografie

    15. května 2018 | 06:00

    Nikdo jistě nebude oponovat, když řekneme, že herečka Audrey Hepburn byla jedna z největších módních ikon. Její styl je nadčasový a nosí se dodnes. Kterých 8 kousků vám podle Audrey nesmí v šatníku chybět?

  • Černé šaty

    Little Black Dress, neboli malé černé šaty, byly poznávacím kouskem Audrey. Černé šaty na sobě měla i ve svém nejznámějším filmu Snídaně u Tiffanyho a šaty pro ni ušila značka Givenchy.

    4963960:gallery:true:true

  • Trenčkot

    Audrey často nosila klasický béžový trenčkot. Ať už ve svých volných dnech nebo před kamerou, nedala na něj dopustit. Audrey dbala na kvalitu a její kabát byl značky Burberry. Kabátek vypadá stále stejně nadčasově.

    4963967:gallery:true:true

  • Černý rolák

    Jejím nejikoničtějším outfitem se stal černý rolák s černými cigaretovými kalhotami a černými balerínkami. I o 60 let později je tento look stále stejně módní. Černý rolák se hodí ke všemu a dá se i skvěle vrstvit. Rolák vám zkrátka nesmí chybět.

    4963963:gallery:true:true

  • Kalhoty nad kotníky

    Audrey milovala cigaretové kalhoty. Nosila je v černé barvě, kostkované nebo s letními vzory. Kombinovala je s bílou košilí nebo s černým svetrem a vždy k nim nosila své oblíbené balerínky. Tyto kalhoty působí lehce rafinovaně díky tomu, že odhalují kotníky.

    4963964:gallery:true:true

  • Bílá košile

    Oversized bílou košili Audrey měla jako noční košili ve Snídani u Tiffanyho s modrou maskou na spaní. Košili ale nosila i běžně, a to v různých stylech. Měla ji i s krátkým rukávem a často ji uvazovala v pase na uzel.

    4963962:gallery:true:true

    Video se připravuje ...
    Jak nosit košili na několik způsobů? • VIDEO: youtube.com/POPxoDaily/BPZ

  • Hedvábný šátek

    Audrey nosila šátky nejen kolem krku, ale i na hlavě. Je to skvělý tip, když nemáte ráda klobouky nebo máte zrovna Bad Hair Day. Pokud si šátek budete pořizovat, jednoznačně sáhněte po tom hedvábném.

    4963965:gallery:true:true

  • Boty bez podpatku

    Proč se trápit na vysokých podpatcích, když existují i elegantní boty bez podpatku, které jsou pohodlné a prochodíte v nich klidně celý den? Audrey na tento fakt spoléhala, a balerínky tak nosila téměř pořád.

    4963966:gallery:true:true

  • Zajímavé sluneční brýle

    Audrey milovala sluneční brýle, a když brýle, tak ty ve tvaru kočičích očí. Jsou sexy a působí opravdu originálně. Zkuste se také poohlédnout po zajímavějším tvaru brýlí, který bude přesně definovat váš styl.

    4963961:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová
Klíčová slova:  trendy, móda, styl, Audrey Hepburn, oblečení
Diskuse ke článku
.