Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Česká móda: Vystupte z řady s pestrými motýlky od Bubibubi ties

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
12. července 2016 | 06:00

Bubibubi ties je módní značka, za kterou stojí Anna Sýkorová. Rozhodla se ručně vyrábět kravaty, motýlky a jiné doplňky, protože nabídka na trhu nebyla dostatečně pestrá. Teď už nehrozí nuda v kanceláři, autorka dovede svými nápady udělat z obyčejné kravaty nepostradatelný doplněk!

„Jsme česká značka, která se specializuje na ruční výrobu originálních doplňků. Nápad vznikl z prostého nedostatku zajímavých doplňků u nás. Marně jsme sháněli kapesníčky do saka a slim kravaty, tak jsme zkusili pár jich ušít. Najednou nás všechno od výběru látek, vymýšlení kombinací vzorů a barev až po výrobu začalo hodně bavit, a tak jsme teď tady,“ vysvětlila nám Anna.

Od pěti set korun můžete pořídit zajímavý doplněk pro sebe, nebo pokud si lámete hlavu s dárkem pro svého partnera, tak už nemusíte. „U nás nakupují o něco víc možná muži, ale chodí k nám i spousta žen nakupovat dárky,“ přiznala nám Anička. Pravděpodobně nemají české ženy ještě tolik odvahy nosit pánské prvky. Zato muži se barev nebojí. „Někteří muži se bojí jak barev, tak vzorů, ale je spousta těch, kteří rádi vystupují z davu!“ Pokud chcete, podívejte se na sortiment Bubibubi ties.