Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Česká móda: Mum-ray vám dá do života hravost a barvy

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
21. června 2016 | 10:00

Za značkou Mum-ray se skrývá Lucie Michalcová, která původně vystudovala oděvní školu, ale zkusila si ušít pár tašek – a byla to láska. Tašky se vyrábějí ručně a jsou převážně z českých materiálů. Ženám i mužům, kteří mají rádi barvičky a touží po výrazném doplňku, má Mum-ray co nabídnout.

Jestliže máte ráda originální kousky, které budou jen vaše a jichž po světě neběhá milion, sázíte na kvalitu a chcete, aby vám to, do čeho investujete, také nějakou dobu vydrželo, zastavte se na Náplavní ulici v Praze. Je to kousek od Tančícího domu, a jestliže nevěříte internetu a potřebujete si věci osahat, tam najdete showroom.

Výběr materiálů a kvalitní zpracování jsou pro Lucii velmi důležité. „Vše jsou moje návrhy, na kterých spolupracuji ještě s pár švadlenkami. Letos to bude osm let, co jsem s tím začala,“ svěřila nám Lucie. Přiznala se také, že má ráda kombinaci materiálů a kontrasty, takže většina jejích tašek a batohů je kombinací koženky, tvídu a bavlněného plátna.

Kabelky můžete pořídit už od osmi set korun. Pokud se vám nebude zrovna líbit barevná kombinace, jež je v nabídce, můžete si na webových stránkách www.mumray.cz sestavit tašku podle svých představ. Mum-ray najdete mnohdy také na Prague Fashion Marketu. Ten se koná již tento pátek a sobotu na smíchovské náplavce v Praze.

Video se připravuje ...