Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Česká móda: City Folklore si nebere servítky, navrhuje ho sprejerka!

Video se připravuje ...
Česká móda: City Folklore si nebere servítky
VIDEO: Adam Balažovič
9. června 2016 | 06:00

Petra Gherbetz, která stojí za značkou City Folklore, se dříve věnovala graffiti a její styl je velice nápaditý a zajímavý. Je vyjádřením její osobitosti. Používá materiály, které se vyrábějí v Evropě, aby si mohla pohlídat vzory a barvy. 

„Vyšla jsem ze scény, kde jsem hodně malovala, dělala graffiti – a z toho vznikla také moje značka City Folklore, protože graffiti podle mě takovým městským folklorem je. Je to celkově o našem životním stylu, jakým způsobem přistupujeme k životu,“ vysvětluje návrhářka Petra Gherbetz.

Její móda je dostupná i studentům a mladým lidem, pro které hlavně návrhy vymýšlí. Charakterizují ji zajímavé střihy a velké kapuce. Najdete tu ale také batohy a jiné doplňky. Stejně jako se s ničím nepáře sama návrhářka, tak i její modely propůjčují jejich majitelce jasný názor. Pokud máte ráda zajímavé, jednoduché střihy a nápadité motivy, potom vás City Folklore určitě nadchne. Trička pořídíte do tisícovky, šaty už od tisíce výš. Podívejte se na jejich stránky, určitě to stojí za to! http://www.cityfolklore.com/