Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Kosmetické novinky na měsíc srpen, které musíte rozhodně vyzkoušet

  • ...
    4. srpna 2024 | 06:00

    Léto se přehouplo do druhé poloviny a vy stále máte možnost vybavit svou kosmetickou taštičku novými letními kousky. Tentokrát pro vás máme opravdu parádní produkty, které vás určitě budou bavit, stejně jako nás. Které novinky v kosmetice pro měsíc srpen by vám rozhodně neměly uniknout? 

  • Hydratační tonikum z růže Rose Deep Hydration Facial Toner, fresh, 1186 Kč (250 ml), koupíte na www.notino.cz

    Pleťová kosmetika fresh využívá sílu přírodních složek, které pochází ze všech koutů světa, a s jejich pomocí přináší řešení, které probouzí smysly a transformuje pleť. Ikonickou kolekcí značky je bezesporu Rose Skincare s extraktem z damašské růže, která posiluje kožní bariéru a pomáhá pleti s její přirozenou schopností hydratace. Jedním z bestsellerů této řady je hydratační tonikum Rose Deep Hydration Facial Toner, které obsahuje skutečné kousky plátků růží. Tonikum poskytuje pleti tolik potřebnou hydrataci a po celý den ji udržuje hebkou a pružnou. Zároveň pomáhá zlepšit její vzhled a posiluje ochrannou bariéru. Je vhodné pro všechny typy pleti.

    VIDEO: Když je podprsenka na škodu: Vyzkoušejte trendy tejpování!

    Video se připravuje ...
    Když je podprsenka na škodu: Vyzkoušejte trendy tejpování! • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Lisovaný minerální bronzer Annabelle Minerals, 449 Kč, koupíte na www.annabelleminerals.com

    Kosmetická značka Annabelle Minerals představuje nový minerální bronzer, který je navržen jak pro denní, tak i profesionální líčení. Díky minerálnímu složení, které je obohaceno o pečující rostlinné oleje a vosky, vypadá pleť naprosto přirozeně a zdravě. Lisovaný bronzer se pyšní stylovým kovovým pouzdrem se zrcátkem, které je nejen elegantní, ale i praktické. Kovové pouzdro si koupíte pouze jednou a poté už jen vyměňujete náplň. Bronzer najdete v pěti různých odstínech. 

  • Oční gel krém pro redukci opuchů a tmavých kruhů Astrid HYDRO X∙CELL, 199 Kč (15 ml), koupíte v síti drogérií

    Řada Astrid HYDRO X∙CELL je určena pro péči o mladou pleť 20+. Klíčový je vysoký podíl složek přírodního původu, a to minimálně 92 %, hydratační vlastnosti a účinné posílení kožní bariéry. Produkty obsahují mnoho aktivních složek, které pomáhají s tím, aby byla mladá pokožka dokonalá. Oční gel krém pro redukci opuchů a tmavých kruhů obsahuje kofein, který minimalizuje otoky a obnovuje zářivost a tetrapeptid, který stimuluje tvorbu kolagenu, a tím pomáhá redukovat tmavé kruhy pod očima. Obsahuje také buněčnou vodu a fytoceramidy.

  • Pleťová hydratační mlha Supercharged, Foreo, 1219 Kč (110 ml), koupíte na www.notino.cz

    Hydratační mlhy jsou v létě naprostým must have produktem. Během chvilky dostanou vaší vysušenou pleť do pohody, navrátí jí vláhu a příjemně osvěží. Novou hydratační mlhu SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mis od značky Foreo si zamiluje unavená, dehydratovaná pleť. Používejte ji jako první krok v rámci ranní i večerní pečující rutiny (vždy na vyčištěnou pleť), ale i v průběhu celého dne pro rychlé osvěžení. Pleť je okamžitě jemnější a pružná a působí mladistvěji.

  • Prodlužující řasenka Think Pink, Dermacol, 199 Kč, koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Značka Dermacol představuje novou řadu dekorativní kosmetiky Think Pink. V jejím portfoliu najdete prodlužující řasenku, která se pyšní flexibilním silikonovým kartáčkem. Ten umožňuje pohodlné a rovnoměrné nanášení barvy a precizně zvýrazní každou řasu. Řasenka nelepí a hmota se během dne nedrobí. Její složení hypoalergenní.

  • Retro letní limitovaná edice Labello, 70 Kč, koupíte v síti drogérií dm

    Žádná dámská kabelka se neobejde bez Labella. Určitě vás potěší jeho retro letní podoba, která vás vrátí do 80. a 90. let a do roku 2000. Balzámy letní limitované edice nabízejí výživné a hydratační složení pro citlivou pokožku rtů, které chrání před vysušováním. Jejich složení je veganské, takže neobsahuje žádné složky živočišného původu. Součástí receptury je také bambucké máslo získávané z eticky udržitelných zdrojů a součástí složení jsou také esenciální mastné kyselin a vitamíny A a E, které přispívají k výživě rtů.

  • Sprchový gel Summer Flirt, Kneipp, 99 Kč (200 ml), koupíte v síti drogérií

    Nic vás ráno nenakopne víc než osvěžující sprcha a správně zvolený sprchový gel. Novinka od značky Kneipp, nesoucí název Summer Flirt, vám po ránu vykouzlí úsměv od ucha k uchu. Vyživující složení na přírodní bázi během sprchování chrání citlivý kožní mikrobiom a pokožce dodává pořádnou dávku hydratace. Pokožka tak bude nejen dokonale provoněná, ale také příjemně hladká.

  • Kapsle pro zdravé vlasy, nehty i pleť VitcoHair 45denní kúra, 90 kapslí, 739 Kč, koupíte na www.vitco.cz

    Česká značka přírodní kosmetiky Vitco Herbal představuje doplňky stravy VitcoHair, které perfektně doplní nejen péči o vlasy, ale posílí také růst nehtů a dodají výživu, pevnost a hydrataci pleti. Kapsle mají čistě přírodní složení a obsahují 15 účinných složek, jako jsou pivovarské kvasnice, hydrolyzovaný kolagen, výtažek z přesličky rolní a kopřivy dvoudomé, L- methionin či L-cystin. Všechny tyto látky napomáhají ke správnému, kvalitnímu a rychlejšímu růstu vlasů a nehtů, posilují jejich strukturu a zamezují vypadávání nebo lámavosti, zpevňují pokožku a zpomalují její stárnutí. Dokáží si také poradit při lehkých kožních problémech.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.