Sobota 22. června 2024
Svátek slaví Pavla, zítra Zdeňka
Polojasno, déšť 23°C

Kosmetické novinky na měsíc květen, které si nesmíte nechat ujít

  • ...
    14. května 2024 | 06:00

    Nový měsíc znamená jediné! Další nálož kosmetických novinek, které by vám rozhodně neměly uniknout. Vybraly jsme pro vás několik tipů, jež nás v redakci nadchly. Věříme, že stejně nadšení budete i vy! 

  • Tekutý rozjasňovač Forever Glow Maximizer, Dior, 1130 Kč, koupíte na www.fann.cz nebo v kamenných prodejnách FAnn

    Pokud toužíte po rozzářené pleti, pak by vám neměl uniknout nový Dior tekutý rozjasňovač Forever Glow Maximizer. Zářivá receptura překypuje jemnými perleťovými pigmenty, které vytvářejí efekt zdravého rozjasnění. Jeho složení obsahuje 92 % ingrediencí přírodního původu. Rozjasňovač si oblíbíte pro jeho všestranné použití. Můžete ho nosit také jako tvářenku, bronzer a aplikovat jej můžete také na oční víčka.

    VIDEO: Štětce je nutné prát jednou týdně a vždy „hlavou dolů“

    Video se připravuje ...
    Štětce je nutné prát jednou týdně a vždy "hlavou dolů" • VIDEO: .

     

  • Vakuový přístroj na odstranění černých teček s modrým LED světlem KIWI™, Foreo, 3288 Kč, koupíte na www.notino.cz

    Vyzkoušeli jste už různé pásky na nos, ale černé tečky vám stále znepříjemňují život? Řešením je vakuový přístroj FOREO KIWI™ fungující na principu vakuového sání. Dokáže odstranit nečistoty, které jsou v pórech usazeny velmi hluboko. Uvolněné póry pak umožní daleko lépe a efektivněji proniknout aktivním složkám kosmetiky do pleti. Součástí přístroje je i modrá LED dioda, která zajišťuje zničení veškerých bakterií, jež způsobují vznik pupínků či akné.

  • Zklidňující čisticí gel – Extrakt vrby & Dračí krev, Cannor, 395 Kč (100 ml), koupíte na www.cannor.cz

    Čisticí gel by vám v kosmetické výbavě rozhodně neměl chybět. Vyzkoušet můžete novinku od značky Cannor, která je vhodná hlavně pro mastnou, aknózní a problematickou pleť. Čisticí gel je velmi jemný, poslouží vám ráno i večer a díky obsaženým lactobacilům se postará o zdravý mikrobiom. Díky kombinaci vysoké koncentrace CBD a dračí krve si hravě poradí také s nadměrnou tvorbou kožního mazu.

  • Hyaluron make-up a sérum, Dermacol, 299 Kč, koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Představte si, že váš make-up dokonale kryje, ale navíc o vaši pleť pečuje. Nový Hyaluron make-up and serum od značky Dermacol tyto dva požadavky splňuje na jedničku. Obsahuje lehké nemastné oleje a kyselinu hyaluronovou, díky které cíleně proniká do drobných vrásek a vyplňuje je, a tak redukuje jejich hloubku. Na pleti make-up působí velmi přirozeně a zároveň má dlouhotrvající efekt. Je vhodný pro všechny typy pleti a najdete ho ve čtyřech odstínech – PALE, NUDE, SAND a TAN.

  • Máslo pro péči o chodidla, Kneipp, 189 Kč (100 ml), koupíte v síti drogérií

    Období sandálků můžeme považovat za zahájené, a je tak nejvyšší čas dostat své paty zase do kondice. Nové máslo na chodidla značky Kneipp obsahuje hned několik účinných látek, díky kterým budou vaše nohy jako ze žurnálu. Ve složení najdete například 10% obsah urey napomáhající hydrataci pokožky, přírodní extrakt z měsíčku lékařského zase svědčí namáhané pokožce a bambucké máslo spolu s vitaminem E přispívají k lepší regeneraci zrohovatělé kůže. Máslo dále obsahuje zklidňující panthenol a éterický pomerančový olej, který má osvěžující i silné deodorační účinky.

  • Ochranný denní krém SPF 30, Alcina, 1050 Kč (50 ml), koupíte ve vybraných salonech

    Sluneční paprsky šimrající po tváři jsou sice velmi příjemné, mají však i své stinné stránky. UVA záření proniká do hloubky pokožky, kde produkcí volných radikálů poškozuje struktury kolagenu, a je tak z 80 % odpovědné za stárnutí pokožky. UVB paprsky sice nepronikají tak hluboko, ale právě ony zapříčiňují spálení kůže, alergie nebo rakovinu. ALCINA Ochranný denní krém SPF 30 pokožku před UVA a UVB paprsky chrání a poskytuje optimální dávku hydratace pro vyhlazený vzhled. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a bambucké máslo, díky této kombinaci je pleť nejenom chráněná, ale viditelně vyhlazenější a svěží.

  • Osvěžující sprchový gel Floral Love, Nivea, 110 Kč (250 ml), koupíte v síti drogérií

    Dovolená v nedohlednu? Nevadí! Nový osvěžující sprchový gel Floral Love zahalí vaši pokožku do omamných květinových tónů Orientu a během chvilky vás tak přenese do tajemných dálek. Sprchový gel je nabitý poctivými přírodními látkami. Složení je bez mikroplastů a z 99 % biologicky rozložitelné.

  • Samoopalovací pěna na tělo, Dove Summer Revived, 255 Kč (150 ml), koupíte v síti drogérií

    Samoopalovací pěna Dove Summer Revived je skvělá pro všechny, kteří touží po bronzově hnědé pokožce, ale hledají ještě lehčí variantu, než je klasický krém nebo mléko. Samoopalovací pěna zajistí postupné opálení a zároveň až 48hodinovou hloubkovou hydrataci. K dostání je ve dvou variantách – pro střední nebo tmavý efekt opálení. 

  • Šampon pro poškozené vlasy TRESemmé Biotin Repair, 199 Kč (200 ml), koupíte v síti drogérií

    Pokud v důsledku barvení, fénování a žehlení vlasů bojujete s jejich lámáním, jsou vysušené a jejich konečky se třepí, dopřejte jim přípravky z regenerační řady TRESemmé Biotin Repair v novém, modernějším designu s patentovanou technologií Pro Style. Šampon obsahuje speciální technologii Pro-Bond Plex s patentovanou směsí molekul, které pronikají přímo do vlasových vláken tak, aby uvnitř obnovily jejich poškozené vazby. Funguje proto jako ochranný štít pro vaše vlasy, díky němuž zůstanou silné a důkladně vyživené. Spolu s intenzivně regeneračním biotinem nová řada napomáhá viditelně napravovat až 7 různých druhů poškození vlasů, jako je barvení, žehlení, nešetrné česání, zaplétání, fénování, kulmování či zesvětlování. 

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.