Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dlouhovlásky, zbystřete! Tenhle účes letos budete chtít nosit

5. dubna 2024 | 06:00

Pokud si pěstujete dlouhé kadeře a chcete jim dodat svěží trendy vzhled, neměl by vám uniknout nejnovější hit Texas Hair. Probuďte v sobě nespoutanou kovbojskou energii a buďte nepřehlédnutelná! Tento trend se hodí pro všechny sebevědomé ženy, které se nebojí být vidět.

 

Není žádným překvapením, že trendy určují celebrity. Když se začátkem února na předávání cen Grammy objevila Miley Cyrus, všem vyrazila dech svým objemným účesem. O pár dní později pak podobný účes vynesla také pěvecká ikona Beyoncé. Nebylo tak pochyb. Nový vlasový trend byl na světě a získal svůj název – Texas Hair neboli „texaské vlasy“.

VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

Video se připravuje ...
Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Nadýchané vlasy se hodí pro každou sebevědomou ženu, které mají dodat trochu kovbojské energie. Sama Beyoncé, rodilá Texasanka, svůj nový účes doplnila kovbojským kloboukem, vysokými botami a tematickým country oblečením. A právě z toho důvodu vznikl název Texas Hair (na sociálních sítích najdete i verzi Texan Hair). Podobný účes přitom nosila už v 70. letech Farrah Fawcett. Po její dokonalé foukané se záclonkovou ofinou toužila téměř každá žena. Podobné vlasy nosila také hvězda americké country music Dolly Parton. A právě světem country a energií venkova je nejnovější vlasový trend inspirován.

Jak si texaské vlasy vykouzlit doma?

Zapomeňte na minimalismus. Pokud chcete být tou pravou Texasankou, musíte svým vlasům dodat na objemu. Velkým pomocníkem vám při této úpravě bude objemový sprej, který nanášejte do mokrých vlasů ke kořínkům. Pokud máte vlasy zplihlé, použijte ještě objemovou pěnu. Vlasy budou působit velkým dojmem a budou pružné. Maximálního objemu pak dosáhnete při fénování pomocí kulatého kartáče. Suché vlasy pak můžete ještě dovlnit kulmou s širokou hlavicí a ke kořínkům použijte pudr na vlasy, který přidává na objemu. Celý účes nezapomeňte zafixovat lakem na vlasy.

Přípravky pro trendy účes a krásné vlasy pořídíte za nejlepší ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma. 

Autor: Aneta Valešová