Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Mašle do vlasů jsou zpět! Jak nosit tento trendy doplněk, abyste nevypadala jako školačka?

2. února 2024 | 06:00

Důkazem, že tento roztomilý doplněk není pouze pro školačky, jsou slavné krásky, které mašle vynášejí rovnou na červený koberec. V oblibě je má dokonce také princezna Kate. Inspiraci, jak tento doplněk do vlasů nosit, najdete ve fotogalerii.

Pro někoho mohou být mašle do vlasů trochu dětinské, sociální sítě však jednoznačně hlásí, že tento roztomilý doplněk do vlasů je zpátky na výsluní. Naposledy se s mašlí ve vlasech ukázala během pařížského fashion weeku zpěvačka a herečka Jennifer Lopez. Na přehlídku Elieho Saaba oblékla éterické šaty v jarních barvách a své nové mikádo ozdobila mašlí ve stejném odstínu jako šaty. Na přehlídku značky Valentino pak zvolila mašli v černé barvě. Rázem tento drobný doplněk zahltil sociální sítě, a je tak víc než jasné, že mašle do vlasů budou žhavým jarním trendem.

VIDEO: 3 tipy na jednoduché plesové účesy:

Video se připravuje ...
3 tipy na jednoduché plesové účesy • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jak mašle nosit?

Možností je hned několik. Například klasický culík vypadá s mašlemi fantasticky. Mnoho žen se však obává, že s tímto doplňkem budou vypadat jako přerostlé školačky. Tomu se lehce vyhnete tím, že mašli neumístíte na vrch, ale do spodní poloviny hlavy. Čím blíž k šíji, tím lépe. Mašlí však můžete oživit také jakýkoliv drdol nebo ji můžete umístit do rozpuštěných vlasů. 

Pokud se vám nechce mašli vázat, obchody nabízejí mašle umístěné rovnou na sponě nebo gumičce. Snadno tak doplníte svůj culík nebo si sepnete vlasy. Mašle vybírejte saténové nebo sametové, ty s flitry, s kamínky nebo perlami... Nosit se budou klasické černé, bílé nebo červené a na jaře zazáříte v pastelových odstínech. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Sháníte originální doplňky do vlasů? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

 

Autor: Aneta Valešová