Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc únor, které musíte hned vyzkoušet

  • Kosmetické novinky na měsíc únor
    7. února 2024 | 06:00

    Ani jsme se v novém roce pořádně nerozhlédli, a už je tady únor. Hádáte správně. I tentokrát pro vás máme seznam kosmetických novinek, které nás nadchly, a věříme, že se můžou hodit i vám. Který produkt si tentokrát vyberete?

  • Dámská vůně Ginza Night, Shiseido, 1880 Kč (30 ml), koupíte v parfumeriích Douglas

    Blíží se Valentýn, a nastává tak ideální čas, kdy si svým drahým polovičkám říct o nový parfém. Pokud hledáte vůni, která vás zahalí do příjemného tepla a zahalí vás do tajemna, nová dámská vůně Ginza Night od Shiseido by vás neměla minout. Najdete v ní tóny černého rybízu a mandarinky, lilie, gardénie, přírodního jasmínu, ale i vanilky a cedrového dřeva. Této kombinaci žádný muž neodolá.

    VIDEO: Francouzská manikúra – evergreen v úpravě nehtů...

    Video se připravuje ...
    Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Intenzivní oční krém s peptidy Essenté, 1030 Kč (50 ml), koupíte na www.essente.cz

    Intenzivní oční krém je vhodný pro každodenní péči o citlivou oblast kolem očí. Obsahuje unikátní peptidy, které redukují tvorbu vrásek, zmírňují otoky, oční váčky a zesvětlují tmavé kruhy pod očima. Odstraňují stopy únavy a vyčerpání. Krém výrazně zlepšuje pevnost a pružnost pokožky, bojuje proti předčasnému stárnutí pleti. Velmi dobře se vstřebává a zanechává pokožku dlouhodobě hebkou a svěží. Je vhodný jako denní i noční krém a lze ho použít také pro ošetření okolí rtů.

  • Krém na ruce Dove Pro Age, 109 Kč (75 ml), koupíte v síti drogerií

    Nový krém na ruce Dove Pro Age okamžitě obnoví a hydratuje vysušenou kůži rukou, ale také se stará o její regeneraci a ochranu. O okamžitou vzpruhu se postará olivový olej, technologie NutriDUO zajistí hydrataci i v hlubších vrstvách pokožky. Obsažené AHA kyseliny a vitamin B3 také vylepšují vzhled pigmentových skvrn a urychlují přirozenou regeneraci. Díky takto bohatému složení tento krém na ruce spolehlivě revitalizuje a obnovuje i zralou pokožku.

  • Přírodní krém s probiotiky Green Idea, 498 Kč (50 ml), koupíte na www.greenidea.cz

    Přírodní krém s probiotiky byl vyvinut tak, aby ochránil pokožku před znečištěním prostředím, změnami teplot, stresem, dietou, častou hygienou nebo používáním nevhodných přípravků. Krém s probiotiky stimuluje přirozené obranné mechanismy pokožky, a tím se vaše pleť bude cítit komfortně a v kondici. Krém je vhodný na denní i večerní ošetření a doporučuje se používat na pleť, která je oslabená, podrážděná a v nerovnováze.

  • Tělový krém Luminous630, Nivea, 440 Kč (200 ml), koupíte v síti drogerií

    Tělový krém Nivea Luminous630 dopřeje vaší pokožce pořádnou péči, která přesně zacílí na její palčivá místa. Pečující složení ji bude nejen hýčkat, ale také  si posvítí na strie, skvrny od slunce a jiné pigmentové skvrny. Díky patentované látce Luminous630 tělový krém sjednocuje tón pokožky a redukuje viditelnost strií i pigmentových skvrn již za 4 týdny pravidelného používání. Navíc pokožku okamžitě intenzivně vyživí. A to tak, že se bude cítit skvěle hydratovaná až 48 hodin.

  • Tónovací maska na vlasy Clean Beauty, Paul Mitchell, 959 Kč (150 ml), koupíte ve vybraných salonech

    Nová řada Clean Beauty od Paul Mitchell® přináší tónovací masky pro okamžitou první pomoc vaší barvě i pro tradiční péči realizovanou prospěšnými rostlinnými látkami, které umí svým účinkem předcházet vyblednutí barvy. Tónovací vyživující masky s výtažkem z granátového jablka a brutnákového oleje udržují barvu vlasů a dodají každé barvě nový lesk, zatímco vlasy vyživují a změkčují. Vybírat můžete z pěti odstínů. 

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.