Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Česko-Slovenský ples 2024: Jaké líčení a účesy vynesly slavné krásky?

18. února 2024 | 08:59

Jubilejní 10. ročník přilákal mnoho známých tváří, a jak už se u takové události očekává, pozornost byla zaměřena hlavně na to, jak budou slavné dámy vypadat. Podívejte se s námi na nejpovedenější looky nejprestižnějšího plesu letošního roku.

Vrchol plesové sezony se již tradičně uskutečnil v Obecním domě a přilákal mnoho významných osobností z oblasti kultury, umění, ale také podnikatelského či politického života. Česko-Slovenský ples je vždy ideální příležitostí k vynesení dechberoucích rób a slavnostního líčení. Jak to tento rok slušelo slavným dámám?

VIDEO: Jak se obléknout na ples: Tipy pro atypické postavy.

Video se připravuje ...
Jak se obléknout na ples: Tipy pro atypické postavy • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Královna večera

Herečka Michaela Maurerová oblékla černou sametovou róbu se spadlými rameny, která zvýrazňovala její štíhlou siluetu. Šaty doplnila výrazným náhrdelníkem, který pochází ze seriálu Zlatá labuť, a na dobový seriál odkazovala herečka také dobovým účesem. Pokládané vlny ve stylu 30. let zkombinovala s decentním líčením, ve kterém hrála prim červená rtěnka.

Michaela Maurerová
Autor: profimedia.cz

Nepřehlédnutelná Vica

Díky černým "kouřovkám" byla herečka Vica Kerekes nepřehlédnutelná. Své glamour líčení doplnila navlněnými vlasy, které nechala volně rozpuštěné. Make-up doplnila róbou se zajímavými zlatými aplikacemi a nechyběly ani zlaté doplňky. Pro tento významný večer se tak přeměnila v dokonalou femme fatale.

Vica Kerekes
Autor: profimedia.cz

Malá chybka Karolíny Mališové

Modelka Karolína Mališová oblékla opulentní róbu z dílny Poner. Česká Miss Earth z roku 2015 sametové šaty doplnila šperky ALO Diamonds za více než 5 milionů korun. S líčením to nepřeháněla a dokonale sjednocenou pleť doplnila upraveným obočím a zvýrazněnými rty. Její dechberoucí šaty by si však zasloužily slavnostnější účes například v podobě vln sčesaných do boku.

Karolína Mališová
Autor: profimedia.cz

Na další povedené líčení a účesy z Česko-Slovenského plesu se podívejte ve fotogalerii.

Velký výběr dekorativní kosmetiky za příznivé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová