Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kosmetické novinky na měsíc prosinec, které udělají radost pod stromečkem

  • Kosmetické novinky na měsíc prosinec, které udělají radost pod stromečkem
    5. prosince 2023 | 06:00

    Vánoce se kvapem blíží, a pokud stále přemýšlíte nad tím, čím udělat radost svým blízkým, ale i sobě, máme pro vás hned několik skvělých kosmetických tipů! Které novinky pod stromečkem rozhodně potěší?

    Kosmetický dárek umí potěšit každé dámské srdce. Vybraly jsme proto pro vás několik tipů, které potěší pod stromečkem vás, ale také vaši maminku, babičku, dceru, sestru nebo kamarádku.

  • Vlasová sada ICONIC by Tatiana Kucharova, Moroccan Sense, 1325 Kč, koupíte na www.moroccansense.com

    Mít krásné a zdravé vlasy je snem snad každé ženy. Značka Moroccan Sense vyvinula organickou vlasovou řadu ve spolupráci s Taťánou Kuchařovou a díky ní se vaše sny stanou skutečností. Šampon a kondicionér obsahují vzácné oleje z opuncie a arganie trnité ze vzdáleného Maroka. Tato kombinace se postará o maximální výživu, uhlazení a omlazení vlasových struktur. Díky patentovaným složkám se jedná o velmi šetrné produkty, které zklidní i tu nejcitlivější pokožku hlavy. Vaše vlasy tak budou zářivě lesklé, plné života a vysoce hydratované.

    VIDEO: Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže.

    Video se připravuje ...
    Padají vám vlasy? „Zázračné” přípravky neexistují, říká lékařka a popisuje, co pomůže • VIDEO: Videoredakce ženských webů

  • Exfoliační gel s trojitým účinkem pro obličej i tělo Eucerin, 355 Kč (150 ml), koupíte v síti lékáren

    Akné postihuje až 95 % dospívajících a 40 % dospělých. U mnoha lidí pak stopy po akné zůstávají, objevují se skvrny, které přetrvávají několik let, a sluneční záření tyto příznaky často ještě zhoršuje. Eucerin DermoPure je exfoliační čisticí gel s trojitým účinkem pro obličej a tělo a obsahuje 2% kyselinu salicylovou, která má antibakteriální účinky, efektivně redukuje nedokonalosti a čistí póry. Dále tento gel obsahuje exfoliační AHA/BHA/PHA komplex kyselin, který odstraňuje odumřelé kožní buňky a redukuje již vzniklé skvrny po akné. Navíc gel také čistí pleť od nadbytečného kožního mazu, nečistot a make-upu.

  • Lisovaný minerální make-up Annabelle Minerals, 599 Kč, koupíte na www.annabelleminerals.com

    Nový lisovaný minerální make-up od značky Annabelle Minerals je vhodný pro všechny typy pleti. Krásně se nanáší, poskytuje plně krytí již při nanesení první vrstvy. Nanášet ho můžete štětcem nebo třeba labutěnkou. Obsahuje hydratační složky, které pleť zároveň vyživují, a hravě si tak poradí také se suchou pokožkou. Lisovaný make-up je zabalen v elegantním kovovém kompaktním pouzdře se zrcátkem, a tak si ho můžete kdykoliv během dne poupravit.

  • Pěna do koupele Zimní péče, Kneipp, 169 Kč (400 ml), koupíte na shop.kneipp.com

    Nastal ten pravý čas, kdy si po náročném dni zalezeme do horké vany, a necháme tak všechny starosti rozplynout se. A co by to bylo za relaxační koupel bez voňavé pěny? Vyzkoušejte například pěnu Zimní péče od značky Kneipp. Pečující složení s olejem z ořechů cupuacu a výtažkem z vanilky bude hýčkat vaše tělo i smysly při každém koupání. Hřejivá vůně zafunguje jako vřelé objetí, které zažene všechny chmury, a vy tak z koupele vstanete jako znovuzrozená. Tuhle pěnu na zimu rozhodně potřebujete!

  • Sérum Cellular Expert Lift, Nivea, 389 Kč (30 ml), koupíte v síti drogerií

    Jak nám přibývají roky, kůže ztrácí na své pevnosti, není tak pružná a objevují se vrásky. Naštěstí existují látky, které nám pomáhají o pleť pečovat a podpořit její funkce tak, aby vydržela déle vypnutá a pružná. Jednou z nich je bakuchiol. Stejně jako retinol pomáhá v boji proti jemným linkám a vráskám a stimuluje tvorbu kolagenu v pleti. Na rozdíl od něj je ale vhodný i pro citlivou pleť! Stimuluje obnovu buněk a zvyšuje produkci kolagenu v pleti za pouhé 4 hodiny po nanesení. A právě bakuchiol obsahuje sérum Cellular Expert Lift od Nivey. Naneste sérum každé ráno a večer na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a užívejte si brzo viditelné výsledky.

  • Rtěnka s fosfolipidy Puaree, 449 Kč, koupíte na www.puaree.cz

    Co by to bylo za Vánoce bez červené rtěnky? Pokud ještě žádnou ve své kosmetické výbavě nemáte, máme pro vás jeden tip. Nová rtěnka značky Puaree obsahuje fosfolipidy, které podporují tvorbu kolagenu. Zároveň má plump efekt, což znamená, že vám rty přirozeně zvětší. Složení obsahuje kořen lékořice, který přispívá k rychlejšímu hojení ran, a olej z bílé lilie zase rty vyživuje.

  • Kašmírová 2fázová ampule Alcina, 550 Kč, koupíte ve vybraných salonech

    Ztráta vlhkosti, narušený ochranný film a následné nepříjemné pnutí, suchost a podráždění. Všechny tyto nástrahy připravuje zima pro naši pleť. Dopřejte proto své pokožce kvalitní péči a přidejte do své běžné rutiny 10denní intenzivní kúru s kašmírovou 2fázovou ampulí. Kombinace výživných olejů a panthenolu pomůže strádající pokožce udržovat vlhkost v rovnováze a chrání ji před dalším vysoušením. Pleť zanechává hedvábně jemnou a provoněnou kašmírovou vůní pro skutečně příjemný pocit.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.