Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rtěnky, které ovládnou podzimní dny: Které odstíny budou letos trendy?

  • Rtěnky, které ovládnou podzimní dny: Které odstíny budou letos trendy?
    28. září 2023 | 06:00

    Nalíčené rty jsou zkrátka sexy a prokoukne s nimi každá žena! Ať už dáváte přednost jemným nude tónům nebo smyslným rudým odstínům, správně zvolená rtěnka dodá vašemu looku ten pravý šmrnc. Jaké rtěnky ovládnou podzimní dny? Díky těmto odstínům budou vaše rty neodolatelné. 

    Pokud jste tak ještě neudělala, nastala pravá chvíle! O čem je řeč? Přece o generálním úklidu kosmetických taštiček. Letní výbavu vyměňte za tu podzimní. Které odstíny rtěnek budou letos trendy? Tyhle by vám rozhodně neměly uniknout.

  • Červená jistota

    V kosmetické taštičce každé ženy by rozhodně neměla chybět červená rtěnka. Ta je totiž trendy jak v letních, tak zimních měsících a díky ní se každá žena rázem promění ve femme fatale. S červenou tedy budete in i letos na podzim a nejlepší na této rtěnce je, že nepotřebuje další líčení. Sama o sobě udělá velkou parádu. Pokud tedy ještě žádnou ve své výbavě nemáte, je nejvyšší čas to změnit.

    VIDEO: Červená rtěnka: Jak ji snadno nanést pomocí štětečku?

    Video se připravuje ...
    Červená rtěnka: Jak ji snadno nanést pomocí štětečku • VIDEO: Brigita Zemen/BPŽ

  • Odstíny hnědé

    Hnědé rtěnky byly trendy už v devadesátkách, a jak víme, tyto trendy se s oblibou vrací zpět. Letos na podzim je v kurzu čokoládová manikúra a stejný odstín se bude nosit také na rtech. Hnědým rtěnkám jste se možná doteď vyhýbala, zkuste jim ale dát letošní podzim šanci, příjemně vás překvapí. 

  • V barvě vína

    Podzim bez vínové by nebyl tím pravým podzimem. I v tomto případě platí, že vínová rtěnka vypadá dobře s minimalistickým líčením. Základem jsou tedy sjednocený tón pleti, nalíčené řasy a můžete přidat také černé linky. Vínová může být k dennímu líčení pro někoho moc. Na večírku, v divadle nebo na večeři s ní ale budete za hvězdu.

  • Malinová

    Lesního ovoce, které v létě tak milujeme, se nemusíme vzdávat ani na podzim. Rtěnky v odstínu malin krásně osvěží tvář a jsou méně křiklavé než třeba klasické červené odstíny. Krásně ladí se světlejší pletí a tmavými vlasy. 

  • Přirozenost

    Velkým hitem budou naprosto přirozené rty. Dejte si tedy záležet na péči o ně – kvalitní balzám na rty je tak naprostým must have. Rty pak stačí jemně ohraničit konturovací tužkou a zvýraznit leskem na rty.

    Velký výběr rtěnek za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.