Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kosmetické novinky na měsíc srpen, které musíte vyzkoušet

  • ...
    3. srpna 2023 | 06:00

    Polovina léta je za námi, a pokud nad touto skutečností smutníte, rozveselit vás může nějaký nový přírůstek do vaší kosmetické výbavy. Také pro tento měsíc jsme vybraly skvělé produkty, které se vám budou hodit!

    Určitě nám dáte za pravdu, že kosmetických produktů zkrátka nikdy není dost. Proto neváhejte a pořiďte si nějakou z novinek na měsíc srpen! Tyhle jsme si zamilovaly!

  • Automatická tužka na oči Summer Vibes Mini, Dermacol, 129 Kč, koupíte na www.dermacol.cz nebo v kamenných prodejnách

    Barevné oční linky jsou hitem tohoto léta, a pokud se nebojíte experimentovat s make-upem, rozhodně je vyzkoušejte. Nové oční linky od značky Dermacol jsou krásně pigmentované, lehce se s nimi pracuje a rozhodně oceníte jejich výdrž. Navíc jsou voděodolné, takže snesou opravdu hodně. Najdete je hned v několika odstínech, můžete tak vytvořit nepřehlédnutelné barevné kombinace. 

    VIDEO: Fashion koučka Kamila Vodochodská o psychologii barev...

    Video se připravuje ...
    Fashion koučka Kamila Vodochodská o psychologii barev • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Bio gerániová voda Purity Vision, 219 Kč (100 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Bio gerániová voda je skvělým letním pomocníkem. Zmírňuje zarudnutí, stahuje póry a navrací pleti jas a pružnost. Blahodárné účinky této květinové vody můžete také použít k péči o vaše tělo nebo k provonění vlasů. Ocení ji hlavně ženy, protože geránium ulevuje předmenstruačnímu a menstruačnímu napětí. Zároveň zklidňuje podrážděnou pokožku po holení, bodnutí hmyzem a spálením od sluníčka. Snižuje viditelnost jemných jizev, a má dokonce repelentní účinky.

  • Hloubkově hydratační maska na oční okolí Hydrogel Eye Mask, FOREO, 1267 Kč (60 ks), koupíte na www.notino.cz

    Potřebujete ulevit unaveným očím a rozzářit oční okolí? Hloubkově hydratační maska FOREO IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Mask vám s těmito problémy pomůže. Umí navíc redukovat tmavé kruhy a váčky pod očima a minimalizovat jemné vrásky. Malý tip: dejte masku do ledničky a poté aplikujte na oční okolí. Dokonalé osvěžení!

  • Hydratační krém pro suchou pokožku Time to Hydrate, Ahava, 1199 Kč (50 ml), koupíte na www.aurio.cz

    Sametově hebký hydratační krém obsahuje silnou směs hydratačních minerálů z Mrtvého moře, které prokazatelně zvyšují vlhkost pokožky. Navrací suché pleti rovnováhu, dodává komfortní pocit a zanechává pokožku jemnou a elastickou. Pokud je vaše pleť napjatá, objevují se suchá místa a chybí jí život, rozhodně ji tento krém dostane zpátky do kondice. 

    Autor: archiv firem

  • Omlazující maska Essenté, 170 Kč, koupíte na www.essente.cz

    Unikátní plátýnková maska obsahuje fytokmenové buňky ze vzácné švýcarské odrůdy jablek, jejichž účinky ještě doplňuje kyselina hyaluronová. Ta intenzivně váže vodu, a tím zlepšuje pružnost pokožky. Napuštěná maska z netkané textilie je tak opravdu revoluční anti-aging produkt. Pleť je ihned po první aplikaci masky pevná, hladká a působí jako znovuzrozená. Tu prostě musíte mít!

    Autor: archiv firem

  • Zmatňující denní krém Nivea, 149 Kč (50 ml), koupíte v síti drogerií

    Trápí vás mastná místa na pleti? Nový zmatňující denní krém od značky Nivea bude vaše záchrana! Poskytuje smíšené pleti až 24hodinovou hydrataci. Lehké složení s NIVEA® Moisture Care komplexem, aloe vera a minerály redukuje kožní maz a snižuje lesk pleti. Pokožka je díky němu krásně hydratovaná, ale přitom zmatněná.

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.