Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Barevné oční linky jsou hitem léta. Troufnete si na ně?

5. srpna 2022 | 06:00

Oční linky patří mezi beauty trendy, které nikdy nevyjdou z módy. S kočičím pohledem totiž vypadá každá žena smyslně a sexy. Zapomeňte ale tentokrát na černou klasiku, popusťte uzdu své fantazii a hrajte si s barvami. Léto si o to vyloženě říká!

Každá z nás sem tam zatouží po změně image. Co takhle zkusit jiné líčení? Pokud patříte mezi milovnice očních linek, nevzdávejte se jich, černou barvu ale vyměňte za zářivé nebo pastelové odstíny. Skvěle budou vypadat například modré nebo zelené tóny, ty odvážnější se mohou pustit například do oranžových nebo fialových linek. Fantazii se meze nekladou, a hravě tak můžete kombinovat hned několik odstínů najednou a nemusíte se soustředit pouze na horní linku. Parádu uděláte také s barevnou spodní linkou.

8 žhavých kosmetických trendů na podzim. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Osm žhavých kosmetických trendů na podzim • VIDEO: Videohub

Jakmile se pustíte do hry s barvami, můžete experimentovat, také co se tvaru linky týče. Velkým hitem jsou takzvané plovoucí linky, kdy linky neaplikujete podél linie horních řas, ale na horní pohyblivé víčko. Nebo můžete zkombinovat obě možnosti. Rázem tak vykouzlíte netradiční líčení, které nikdo nepřehlédne, a pokud navíc přidáte barvy, stanete se královnou večírku nebo festivalu. 

Zatímco u klasických černých linek je preciznost klíčová, u těch barevných nehraje až tak velkou roli. Mnohem více je kladen důraz na originalitu a hravost – tohle líčení vás má zkrátka bavit. Černé, hnědé a nude odstíny proto nechte na dně svých kosmetických tašek a pozornost věnujte veselým barvám. Inspiraci pro barevné oční linky najdete ve fotogalerii:

Velký výběr linek, které rozjasní vaše oči, najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová