Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Francie je zpět! Takhle se bude nosit letošní léto

16. června 2023 | 06:00

Francouzská manikúra je prostě věčná. Pokud chcete své nehty obléct do svěžího letního kabátku a máte ráda decentní úpravu nehtů, francie bude to pravé. Zapomeňte ale na tlusté proužky. Trendy jsou ty úplně nejtenčí, které působí moderněji. 

Doby, kdy francouzská manikúra představovala pouze bílý a průhledný lak, jsou dávno pryč. Ta současná je mnohem více hravá, je barevnější a má hned několik podob. Největším hitem letošního léta je takzvaná mikro francie. Jedná se o trend, kdy je proužek co nejtenčí. Jde tak o jemnější verzi, která potěší všechny minimalistky. 

VIDEO: Jak si upravit gelové nehty doma?

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

Podmínkou pro francii už dávno nejsou dlouhé umělé nehty. Nyní se nosí především na kratších, zarovnaných a dokonale upravených nehtech. Skvěle bude ale vypadat také na mandlovém tvaru, který se těší velké oblibě. Bílé špičky patří mezi nesmrtelné klasiky, které nikdy nezklamou, můžete však popustit uzdu své fantazii a trochu experimentovat. Skvěle tak budou vypadat pastelové nebo neonové odstíny, vyhrát si ale můžete také s třpytkami a zakázány nejsou ani různé vzory. Pokud nevíte, jakou barvu vybrat, kombinovat můžete hned několik odstínů najednou. 

Trend micro french si můžete vykouzlit v pohodlí domova. Postačí vám tenký štětec s ostrým hrotem, pečlivost a trpělivost. Stačí jen vybrat kvalitní podkladový lak v požadovaném odstínu a následně pomocí tenkého štětečku vykouzlit na konečcích nehtů tenkou linku. Pokud si ale s touto úpravou nejste jistá, svěřte se do rukou zkušené manikérky. Inspiraci pro mikro francouzskou manikúru najdete ve fotogalerii.

Vše potřebné pro dokonalou manikúru najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová