Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Udává Christina Aguilera nový trend? Vagina na nehtech se stává hitem

5. května 2023 | 06:00

Není žádnou novinkou, že beauty svět občas udává trendy, které jsou tak trochu kontroverzní a ne tak úplně nositelné. Tedy, jak pro koho. Pokud jste v duši odvážná rebelka, možná vás manikúra s vaginami uhrane. 

Christina Aguilera nikdy nepatřila mezi světice, a tak její nehty s vaginou snad nikoho ani nepřekvapí. Netradiční manikúru spojila s propagací svých nových lubrikačních gelů. Stala se totiž spoluzakladatelkou a zároveň také tváří firmy Playground a všechny lubrikanty, které nabízí, má osobně vyzkoušené. "Za těch 42 let znám svoji vaginu opravdu dobře. Mám v ní body, které se mi otevřely s věkem. Dokážu mít orgasmus ze čtyř různých míst,“ nechala se slyšet zpěvačka v rozhovoru pro magazín People.

VIDEO: Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023.

Video se připravuje ...
Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023. • VIDEO: Videohub

S tematickou manikúrou se objevila v podcastu Call Her Daddy a odvážné nehty rozhodně vzbudily pozornost. "Může to být vagina, mohou to být rty. V obou případech se jedná o místa na těle, která slouží k potěšení," nebála se odvážné odpovědi zpěvačka. Manikúra s vaginou se rázem stala hitem a doslova zaplavila sociální sítě. Podlehnete tomuto šílenému trendu i vy?

 

 

Autor: Aneta Valešová