Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manikúra, která ovládne léto: Propadnete perlovým nehtům i vy?

31. května 2023 | 06:00

Zapomeňte na tmavé odstíny, letní dny si žádají jasné, třpytivé barvy, které vaše nehty rozzáří. Hitem letošního léta budou perlové nehty, které budou dokonale ladit s opálenou pokožkou.

Pokud nepatříte mezi fanoušky výrazných barev, budou perlové nehty pro vás jako stvořené. Jedná se o nenápadný, ale slušivý trend, který je mnohem zajímavější než obvyklé růžové nebo neutrální odstíny. Třpytivý perleťový povrch je doplněn o modré, fialové nebo růžové podtóny, které zachycují světlo. Díky tomu tak vaše nehty budou vypadat jako vnitřek mořských mušlí.

VIDEO: Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023.

Video se připravuje ...
Tyhle nehty letos musíte mít! Nejžhavější trendy v manikúře pro rok 2023. • VIDEO: Videohub

K dosažení perleťového nádechu vám postačí lak s již zmíněnými barevnými podtóny. Můžete ho aplikovat samostatně – jednou vrstvou pro decentní nádech, třemi vrstvami pro krycí efekt. Skvěle bude takový lak vypadat také na odstínu jiné barvy. Nehty tak rázem získají zářivý a nápaditý look. Perlovou manikúru už nemusíte nijak přizdobovat. Pokud je ale přece jenom budete chtít více ozvláštnit, můžete přidat drobné perly, kamínky nebo třpytky. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

Perleťové laky na nehty za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová