Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kosmetické novinky na měsíc červenec, které musíte vyzkoušet

  • ...
    8. července 2022 | 06:00

    Nastal čas doplnit svou kosmetickou výbavu nějakým novým přírůstkem! Vybraly jsme v redakci pro vás několik letních novinek, které nás nadchly, a věříme, že stejně nadšená budete také vy! Tohle jsou naši favorité na měsíc červenec.

    Určitě nám dáte za pravdu, že kosmetiky není nikdy dost. Také tento měsíc jsme našly několik kosmetických novinek, díky kterým si tohle léto ještě víc užijete! Která bude ta vaše?

  • Vlasové sérum Kyselina hyaluronová – Vlasový opravář, Havlíkova přírodní apotéka, 646 Kč (50 ml), koupíte na www.havlikovaapoteka.cz nebo v kamenných prodejnách

    Sérum na vlasy? Proč ne! Naše vlasy jsou denně vystavovány nepříznivým podmínkám – prach, znečištěné ovzduší, slunce, smog, ale také teplo z fénů, žehliček a dalších kadeřnických pomůcek se na nich dříve nebo později začnou projevovat. Pokud jsou vaše vlasy suché, lámou se a chybí jim život, vlasové sérum Kyselina hyaluronová od Havlíkovy přírodní apotéky pro ně bude jako stvořené. Sérum totiž vytvoří na vlasech ochranný štít, který zabraňuje průniku škodlivin, dodává vlasům hebkost a lesk a zabraňuje třepení konečků. Tento produkt rozhodně během léta, ale i po něm potřebujete!

  • Zklidňující pleťové tonikum bez alkoholu Thayers, 369 Kč (355 ml), koupíte na www.notino.cz

    Americká značka Thayers se zaměřuje na tonika, pleťové mlhy, tělové balzámy a mýdla – tedy pečující kosmetiku, která se dokonale postará jak o vaši pleť, tak o vaše tělo. Pleťové tonikum Thayers Original Facial Toner obsahuje lokálně pěstovaný vilín a extrakt z aloe vera. Díky tomuto složení je pleť zářivější a hydratovaná, již po jedné aplikaci dochází k jejímu zklidnění a obnově rovnováhy. Zároveň tonikum přispívá k vyhlazení textury pleti, barevnému sjednocení a k redukci pórů.

  • Deodorant v tyčince Coconut Slid Deodorant, Sephora Collection, 250 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    V horkých letních dnech je spolehlivý deodorant naprostou samozřejmostí. Nový tuhý deodorant z kolekce Sephora slibuje ochranu po dobu dvanácti hodin, nezanechává žádné stopy, je osvěžující a je obohacen o výtažek z kokosu pro dlouhotrvající pocit svěžesti. Co vás jistě potěší, je to, že obsahuje 92 % přírodních složek.

  • Balzám na rty Sun & Aftersun, Labello, 114 Kč, koupíte v síti drogerií

    Stejně jako v létě chráníte svou tvář a tělo, zapomínat byste neměla ani na rty. Vlivem slunečního záření mohou být vysušené, mohou pálit a občas také popraskat. V kabelce by vám tak rozhodně neměly chybět balzámy na rty Labello. Letní limitovaná edice nabízí hned dvojí ochranu: balzám na rty Sun Protect s OF 30, který chrání rty před škodlivým UV zářením a hydratuje je po celých čtyřiadvacet hodin, a balzám na rty Hydro Care, který obsahuje přírodní oleje a bambucké máslo, a stává se tak dokonalou péčí pro vaše rty po opalování.

  • Jemný kokosový peeling Lip Intimate Care, 429 Kč (50 ml), koupíte na www.madeformoms.cz

    Jemný kokosový peeling, který se během okamžiku z gelu přemění na mléko, je speciálně vyvinut pro oblast bikin. Zjemňuje a obnovuje pokožku, pomáhá předcházet zarůstání chloupků a může přispět k rovnoměrnějšímu vzhledu pokožky. Stačí ho nanést na vlhkou pokožku, vmasírovat a opláchnout. Používejte 2krát až 3krát týdně.

  • Paletka na tváře Tropic Exotic, Catrice, 234 Kč, koupíte v síti drogerií

    Paleta Tropic Exotic na tváře je skvělým konturovacím beauty pomocníkem nejen na léto! Skrývá dva odstíny rozjasňovače, které můžete nanést samostatně nebo smíchat dohromady, tvářenku a bronzer. Jemná textura se jednoduše nanáší a rozmazává a sluší každému tónu pleti. Veselé letní balení rozzáří každou kosmetickou výbavu.

  • Šampon na vlasy s anti-aging účinkem Dr. Barbara Sturm, 1479 Kč (250 ml), koupíte na www.vivantis.cz

    Super Anti-Aging Shampoo je šampon s bohatým složením, který opravuje poškozené, namáhané vlasy bez života a dodává jim lesk a objem. Jemný přípravek na vlasy obsahuje oves obecný, čistec a jehlici plazivou – rostlinné extrakty bohaté na antioxidanty, které pomáhají posilovat pokožku hlavy. Provitamin B5 vyživuje, podporuje odolnost vlasového kořínku a dosahuje efektu proti třepení pro zdravé a krásné vlasy. Slunečnicové klíčky a extrakt z tara zase chrání vlasy a pokožku hlavy před teplem, nečistotami a UV stresem. Šampon obsahuje také kyselinu hyaluronovou, která zvyšuje základní úroveň vlhkosti. Při použití společně se sérem stejné značky chrání před viditelnými známkami předčasného stárnutí.  

    Kosmetickou výbavu za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.