Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

10 nejžhavějších barev vlasů pro letošní podzim podle profesionálních stylistů

  • Barvy vlasů podzim 2021
    7. srpna 2021 | 06:00

    Sledujete módní trendy? Pak určitě moc dobře víte, že se zdaleka netýkají jenom oblečení. I jednotlivé účesy a jejich barevné variace mají své sezonní favority. Jaké budou tenhle podzim?

    Ať už skrýváte svou přirozenou barvu, dobarvujete šediny nebo jen máte ráda časté změny svého vlasového stylingu, i s barvami vlasů je potřeba se kamarádit. Není důležité jenom to, aby sledovaly nejnovější módní trendy, ale také to, aby zvolený odstín správně seděl k barvě vaší pleti. S dostatečným předstihem jsme pro vás tedy připravily výběr z deseti barevných provedení, která budou podle předpovědí kadeřníků a vlasových coloristů na podzim nejvíce in. Zaručeně si z nich vyberou bělostné Sněhurky i ženy s tmavšími odstíny pleti.

     

  • Tmavě hnědé ombré s přechodem do oříškova

    Tuto barevnou variaci doporučují kadeřníci jako ideální pro začátek podzimu, obzvláště v kombinaci s vlasovým stylingem plážových vln. Nejvíce se takováhle barevná kombinace hodí pro ženy s olivovou barvou pleti, kterou temně hnědá se světlejšími konci krásně rozzáří.

  • Višňová

    Bold cherry je skvělým ozvláštněním pro ženy s temnějšími barvami vlasů. Na podzim k vám zaručeně přitáhne všechny pohledy. Nejvíce sluší těm, které mají světlý až středně světlý odstín pleti, protože višňová právě s těmito tóny vytvoří výrazný a zajímavý kontrast.

  • Duhová

    Pokud ráda experimentujete, podle stylistů teď zažívá návrat devadesátkový trend duhových vlasů v kombinaci s bílou či platinovou blond. Nejvíce by měl „vystřelit“ právě kolem podzimu. Jestli tedy chcete zvolit takto odvážnou variantu, vsaďte se, že se stanete módní ikonou minimálně ve svém nejbližším okolí.

  • Krémová blond

    Ačkoliv právě krémová blond vyžaduje hodiny v kadeřnickém salonu a pořádnou domácí péči, rozhodně nezůstala mezi podzimními trendy pozadu. A to obzvláště v dlouhé variantě, v jaké ji nosí například herečka Anna-Taylor Joy. Odborníci doporučují u této barevné variace investovat do správné hydratační péče, aby vám vlasy vydržely zářivé a vyživené i během divokého podzimního a zimního počasí.

  • Bronzová

    Pro ty, které dlouhodobě nosí, nebo by naopak nově rády vyzkoušely zrzavé odstíny, na podzim by měla být jednou z nejvíc trendy barev právě měděná. S měděnou doplněnou například o lehce zesvětlené konečky dostanete ten pravý šmrnc. Nejvíce se hodí pro ženy s výrazně světlým odstínem pleti.

  • Baby melíry

    Baby melír na konečcích vlasů a na pramíncích kolem obličeje bude rozhodně patřit mezi nejžhavější barevné trendy letošního podzimu. Vypadá skvěle ve všech tónech a barvách a stoprocentně vám zajistí, že budete vypadat rozzářená a pohledy všech se budou upírat na váš obličej. Právě takový efekt totiž zesvětlení baby melírem slibuje.

  • Karamelová

    Pokud máte ráda sladké a vaše pleť je na škále spíše v tmavějších tónech, na podzim podle stylistů určitě nešlápnete vedle s výraznou karamelovou barvou. Nedávno ji pro sebe zvolila i Kylie Jenner, je chodícím důkazem toho, jak může tahle barva v tónech oblíbené cukrovinky slušet ženám s tmavší pletí. I u karamelové se jedná o barvu, u které nejlepšího výsledku dosáhnete s odborníkem v profesionálním salonu.

  • Ledovcově modrá

    Stejně jako trend duhových vlasů i světlounká ledovcová modř je určena spíše těm, které se nebojí experimentovat. Vyžaduje pořádně bílý podklad a správnou dávku světle modré. Počítejte také s tím, že vlasy s takovouhle úpravou bude potřeba během podzimu i zimy pořádně vyživit. Podle stylistů se vám však odvděčí hlavně svou originalitou, díky které v záplavě podzimních účesů rozhodně nezapadne.

  • Tmavá blond

    Pro milovnice světlých odstínů se na podzim opět vrací trend tmavé blond. Podle odborníků jde o barvu, která může působit velice přirozeně na první pohled, na pohled druhý ale dokáže také přitáhnout oko svou výjimečností. I tato barva však vyžaduje, aby svým přesným odstínem správně doplňovala barvu vaší pleti, proto se doporučuje zajít si pro tuhle variaci k profesionálům.

  • Tmavé kořínky

    Výběr od těch nejpovolanějších uzavíráme temnými kořínky přecházejícími do světlejších odstínů. Veškeré variace takového barevného přechodu by vám měly zajistit, že ani se svými vlasy nezůstanete v podzimních trendech pozadu. Své o tom ví i manželka Justina Biebera, modelka Hailey, která tyhle barvy pro své polodlouhé vlasy zvolila už teď. Právě na této délce totiž podle odborníků přechody vyniknou nejlépe.

    Trendy barvy na vlasy pořídíte za skvělé ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

     

     

     

     

Autor: Nia
Diskuse ke článku
.