Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější líčení z letošních Zlatých glóbů: Kdo zazářil i bez červeného koberce?

1. března 2021 | 10:16

Dnes v noci proběhl již 78. ročník předávání prestižních filmových a televizních cen – Zlatých glóbů. Přestože se letos nesl v jiném duchu, než jsme zvyklí, o nádherné róby, šperky a líčení nebyla nouze. Podívejte se na ty nejpovedenější. 

Většina herců se na slavnostní večer připojovala skrze videohovory z pohodlí svých domovů. Přesto si však daly celebrity záležet, a my jsme tak opět mohli být svědky přehlídky nádherných slavnostních rób. Společenské šaty se ale neobejdou bez doplňků a líčení. Jaký make-up zvolily známé krásky?

Letos nečekejte žádné extravagantní výstřelky. Většina slavných dam zvolila decentní líčení, kterému vévodila dokonale zářivá pleť, a sem tam se objevily rudé rty či lehce výraznější oční stíny. Fialových odstínů se nebála například herečka Angela Bassett. Ta vynesla šaty z dílny Dolce & Gabbana, které doplnila o líčení stejné barvy, a vlasy zapletla do dlouhého copu. Kouřové oční líčení v zemitých tónech zvolily také oblíbená herečka Reese Witherspoon či brunetka Lily Collins.

Dámy, které zvolily jemné líčení, ho doplnily výraznými smyslnými rty. Mezi ně patří například herečky Margot Robbie, Julia Garner, Gal Gadot, Laura Dern či Rosamund Pike, která se kvůli natáčení přestěhovala do České republiky a již rok a půl žije v Praze. Nechyběly ani výraznější oční linky, které vynesly herečky Elle Fanning či Bryce Dallas Howard.

Na nejkrásnější líčení a účesy letošního ročníku Zlatých glóbů se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová