Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity bez make-upu: Kdo letos ukázal svou pravou tvář?

19. prosince 2020 | 06:00

Jsme zvyklé, že slavné dámy vypadají za jakékoliv situace dokonale a jinak než s trendy líčením a účesy je pomalu ani neznáme. Jsou však ženy z masa a kostí stejně jako my všechny a i ony chtějí svým obličejům ulevit od nánosů make-upu. Poznáte celebrity, které letos vyšly na veřejnost bez líčení?

 

Řekněme si narovinu, že letošní rok zrovna nepřál večírkům a společenským akcím a že většina z nás trávila svůj čas doma v teplácích, často s mastnými vlasy a bez make-upu. Jinak na tom ani nebyly celebrity, pro které se také na nějakou dobu zastavil čas a honosné róby vyměnily za pohodlné domácí oblečení a do ulic vyšly tak, jak je pánbůh stvořil.

Které celebrity se letos ukázaly bez make-upu? Podívejte se do fotogalerie:

Síla make-upu

Že některé celebrity jsou bez make-upu opravdu k nepoznání, potvrzuje miliardářka Kylie Jenner. Když ji letos v dubnu paparazzi vyfotili na ulici, nikdo z fanoušků nevěřil, že je to ona. Jindy dokonale upravená kráska, které patří úspěšná kosmetická značka Kylie Cosmetics, byla téměř k nepoznání a fotografie vyvolaly řadu spekulací o tom, zda si Kylie neplatí své vlastní paparazzi, kteří její fotky retušují. 

Je to vůbec ona? Kylie Jenner je bez make-upu téměř k nepoznání
Autor: profimedia.cz

Je to vůbec ona? Kylie Jenner je bez make-upu téměř k nepoznání

Přirozenost má zelenou

Řada hollywoodských dam ale nemá problém ukázat světu svou pravou tvář, neskrývají se za vrstvami make-upu nebo nesmyslnými filtry a nenalíčené se ukazují na sociálních sítích. Svým fanouškům tak dávají najevo, že jsou ženy jako my všechny a že i ony mají své nedostatky, které většinou za vrstvami make-upu nejsou vidět a že je naprosto normální, když nemáte zrovna svůj den, udělá se vám pupínek nebo vaše vlasy neposlouchají. A to je v dnešní moderní době retuší a dokonalých fotek více než osvěžující!

Autor: Aneta Valešová