Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Kosmetické novinky na měsíc prosinec: Tyhle si přejte pod stromeček!

  • ...
    3. prosince 2020 | 06:00

    Jeden z nejkrásnějších měsíců v roce je tady a s ním i nálož kosmetických novinek. Vybraly jsme pro vás několik skvělých tipů, které se budou hodit pod stromeček vám, ale klidně i vaší mamince, dceři, sestře nebo třeba kamarádce. Inspirujte se!

    Balzám na rty s příchutí vanilkového rohlíčku, holografická maska nebo zubní pasta s černým uhlím v tabletách? To je jen zlomek prosincových kosmetických novinek, které jsme si pro vás připravily. Co dalšího byste si letos měla přát pod stromeček?

  • Tělové mléko Naturally Good Oves, Nivea, 200 Kč (350 ml)

    Už od pradávna se oves používá na pokožku, protože obsahuje velké množství betaglukanu, který podporuje buněčnou imunitu a chrání pokožku. Nové tělové mléko Naturally Good se 100% přírodním ovsem se tak postará o to, aby byla vaše pokožka vyživená, hladká a hebká. Novinkou u značky Nivea jsou také obaly, které nyní obsahují o 50 % méně plastu. K tomu navíc značka vsadila na technologii Squeez and roll me up, díky které vymáčknete z obalu i poslední kapičku oblíbeného produktu.

    Tělové mléko Naturally Good Oves, Nivea, 200 Kč (350 ml)
    Autor: archiv firem

  • Paletka očních stínů Natasha Denona, 690 Kč

    Blíží se vánoční období, které si zaslouží slavnostnější líčení. Skvělým pomocníkem při tvoření dokonalých očních stínů vám bude nová paletka Natasha Denona, která obsahuje jak matné, tak metalické odstíny s teplým tónem. Paletka je navíc opravdu malá, takže se hravě vejde do každé kabelky, a vám tak umožní dokonalý vzhled, ať už budete kdekoliv. 

    Paletka očních stínů Natasha Denona, 690 Kč
    Autor: archiv firem

  • Přírodní sprej pro rychlé zvlhčení a osvěžení vzduchu Saloos, 133 Kč (50 ml)

    Přírodní sprej antimikrobiálně čistí vzduch a má silně osvěžující vůni pro snadnější dýchání při rýmě a kašli. Jeho účinné složení v kombinaci eukalyptu, tymiánu, tea tree, ravintsary a dalších esenciálních olejů napomáhá vykašlávání a rozpouštění hlenu. Vedle toho má sprej velmi příznivý vliv na imunitní systém, je přírodním ochráncem při nemoci a důležitou prevencí. 

    Přírodní sprej pro rychlé zvlhčení a osvěžení vzduchu, Saloos, 133 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Zubní pasta v tabletách s aktivním uhlím Georganics, 269 Kč

    Georganics Natural Toothtablets s přídavkem aktivního uhlí je 100% přírodní zubní pasta v tabletách. Přirozeně pěnivé tablety s práškem z aktivního uhlí představují čistý a osvěžující způsob čištění zubů doma nebo na cestách. Jsou ochuceny organickým olejem z máty peprné, který dává zubní pastě v tabletách mátovou chuť. Aktivní uhlí pomáhá lépe zuby vyčistit, a navíc má přírodní bělicí účinky šetrné k zubům a olej z máty má silné antiseptické účinky, takže tato zubní pasta pomůže odstranit bakterie a podporuje hojení dásní. Tyto přirozeně pěnivé tablety přírodní zubní pasty s vinným kamenem neobsahují fluoridy, SLS ani glycerin. Proto je zubní pasta v tabletách ideální a plnohodnotnou náhradou za běžné zubní pasty. 

    Zubní pasta v tabletách s aktivním uhlím, Georganics, 269 Kč
    Autor: archiv firem

  • Pleťový krém s olejem z konopí Kanabigerol, 699 Kč (50 ml)

    Kosmetika s konopím zažívá velký boom. Konopný olej se stává čím dál častěji součástí kosmetických produktů. Obsahuje totiž mnoho cenných látek, které si poradí s různými kožními problémy. Česká značka KANABIGEROL® nabízí hned několik produktů s konopným olejem. Jedním z nich je jemně našlehaný pleťový krém, který obsahuje celé spektrum kanabinoidů. Bohatý je na CBG (kanabigerol), je s olejem z inca inchi pro anti-aging účinky a se skvalenem pro hedvábnou texturu. Voní po citrusech a je vhodný i pro citlivou pleť.

    Pleťový krém s olejem z konopí, Kanabigerol, 699 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Glittery Lip Fluid, Alcina, 300 Kč

    Vánoce si zaslouží lesk a třpyt, a proto vybírejte takovou dekorativní kosmetiku, se kterou u vánočního stromečku doslova zazáříte. Nová kolekce Alcina LIP Love přichází se dvěma odstíny blyštivých fluidů na rty, které mají matnou texturu. Po zaschnutí se ale aktivují třpytivé pigmenty, a vytvoří se tak zářivý finiš. K dostání ve dvou odstínech Rose nebo Berry.

    Glittery Lip Fluid, Alcina, 300 Kč
    Autor: archiv firem

  • Balzám na rty s příchutí vanilkového rohlíčku OSTĒ, 270 Kč (15 ml)

    Také tak milujete vůni a chuť vanilkových rohlíčků, která rozhodně patří k vánočnímu období? A co kdybyste ji měla stále na rtech? Díky limitované edici české přírodní kosmetiky OSTĒ si můžete tento sen splnit. Balzám na rty s příchutí vanilkového rohlíčku je složen z čistých přírodních olejů, rýžového vosku, vitaminu E a patentované kompozice kyseliny hyaluronové. Díky této pečující kombinaci budou vaše rty neustále zvláčněné, hydratované a budou mít plnější a zdravější vzhled. Když si k tomu připočtete chuť vanilkových rohlíčků, tak je tento balzám ideální parťák na letošní zimu!

    Balzám na rty s příchutí vanilkového rohlíčku, OSTĒ, 270 Kč (15 ml)
    Autor: archiv firem

  • Holografická maska Sephora Collection, 145 Kč

    Nová hydrogelová maska značky Sephora Collection je obohacena o křemenný extrakt, poskytuje okamžitý osvěžující a hydratační účinek, a zanechává tak pokožku dokonale hydratovanou a napnutou. Holografický vzhled jí navíc přidává na svátečnosti, a vy si tak můžete chvilku pro sebe ještě více užít!

    Holografická maska, Sephora Collection, 145 Kč
    Autor: archiv firem

  • Jemný mycí gel pro děti Bloom & Blossom, 170 Kč (200 ml)

    Tentokrát jsme myslely i na ty nejmenší! Každá máma chce svým dětem dopřát jen to nejlepší, a to i v péči o jejich jemnou pokožku. Přírodní kosmetika Tuze hladová housenka značky Bloom & Blossom to splňuje ve všech ohledech. Nový jemný mycí gel, šampon a kondicionér v jednom s ovocnou vůní broskve vám pomůže zbavit se například nepříjemného pachu chloru po návštěvě bazénu. Vhodné od narození i pro citlivou pokožku a pokožku se sklony k výskytům ekzémů.

    Jemný mycí gel pro děti, Bloom & Blossom, 170 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  krása, trendy, kosmetika, kosmetické novinky
Diskuse ke článku
.