Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tattoo polepšovna zakrývá kérku, kterou máte možná i vy! Podívejte se na výsledek

25. listopadu 2020 | 06:00

"K osmnáctinám jsem dostala super dárek od maminky: mohla jsem si na záda nechat udělat kérku přesně podle svých představ. O několik let později mi už ale nepřipadá cool. Ani trochu." Jak se s tímto zadáním popasovaly moderátorka Mirka, tatérka Bára a tým Tattoo polepšovny?

Vkusné tetování se mi na ostatních vždycky moc líbilo, a když mi máma řekla, že mi k osmnáctinám jedno zaplatí, neváhala jsem ani vteřinu. Nechala jsem si po vzoru bráchy vytetovat slogan: "Only God Can Judge Me." Tedy v překladu: "Jenom Bůh mě může soudit." Připadala jsem si s tímto nápisem strašně cool, a byla jsem na něj dokonce pyšná! Jenomže co vám přijde super v osmnácti, už nemusí být tak super o pár let později. A stejně tak jsem začala vnímat i své tetování. Došlo to do fáze, kdy jsem se styděla nosit odhalená záda, protože se mi ostatní za tento slogan začali posmívat. Nedivím se. I já sama na něj nahlížím trochu jinak než před jedenácti lety.

Začala jsem tedy přemýšlet o laserovém odstranění, ale spousta lidí mě od něj odrazovala. Bála jsem se, že tetování nepůjde úplně odstranit, že budu mít nehezké jizvy nebo fleky. Když jsem se pak dozvěděla o Tattoo polepšovně a jejich předělávkách, řekla jsem si, že to je příležitost, jak se toho klišé nápisu konečně zbavit. Na starost mě dostala tatérka Bára, s ní jsem se domluvila na motivu. I když jsem tušila, že nové tetování bude muset být větší než původní, přála jsem si, aby i tak bylo ženské a jemné. Proto jsme se domluvily na vzoru růží, které ladí i s ostatním tetováním, které na těle mám. 

Konečně nastal den D! Moc jsem se těšila, že se po letech zbavím nápisu, který mi už nedělal radost. Necítila jsem se s ním komfortně. Před začátkem samotné předělávky jsem ještě s Bárou doladila pár detailů a mohla se pustit do práce. Předělávku jsme zvládly na jedno sezení, tuším, že jsem v salonu strávila okolo pěti hodin. Musím říct, že mi to dalo trochu zabrat a že bolest rozhodně nebyla tak příjemná jako před jedenácti lety. Vydržela jsem a s výsledkem jsem opravdu spokojená. Sama bych totiž neřekla, že nepovedený nápis půjde tak jemně a hezky zakrýt. Přesvědčte se ve videu!

Autor: Aneta Valešová