Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kosmetické novinky na měsíc květen: Tyhle musíte mít!

  • ...
    14. května 2020 | 06:00

    Vypadá to, že by se náš život zase mohl pomaličku vracet do normálu. A co to takhle oslavit nějakým novým kosmetickým produktem? Máme pro vás výběr žhavých novinek, které by vám rozhodně neměly v kosmetické výbavě chybět. Kterou z nich si vyberete?

    Tentokrát novinky ocení hlavně vaše pleť, máme pro vás ale také pár skvělých produktů z dekorativní kosmetiky a hýčkat budete také svou pokožku. Které produkty tentokrát musíte vyzkoušet?

  • Hydratační báze pod make-up Coco Splash, Dermacol, 299 Kč

    Báze pod make-up by ve vaší kosmetické výbavě rozhodně neměla chybět. Skvěle připraví pleť na další líčení, sjednocuje ji a díky ní líčení vydrží na pleti co nejdéle. Báze vytváří na obličeji hladký povrch, díky kterému make-up lehce přilne. Pokud ještě žádnou nemáte, vyzkoušet můžete novinku od Dermacolu. Roztomilé růžové balení v sobě ukrývá hydratační primer, který pleť zklidňuje, vyhlazuje a zbavuje ji zašedlosti a mírní tmavé kruhy pod očima. Báze je navíc veganská, obsahuje kokosovou vodu, takže si dokážete představit tu vůni!

    Hydratační báze pod make-up, Coco splash, Dermacol, 299 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hygienický gel s panthenolem a kozí syrovátkou Kosmetika Capri, 280 Kč (100 ml)

    Přestože se situace venku pomalu, ale jistě uklidňuje, stále bychom neměly zapomínat na důkladnou hygienu. Dezinfekční gel by tak měl být nezbytnou součástí každé kabelky. Česká firma Kosmetika Capri proto přišla s novým hygienickým gelem na ruce, který obsahuje panthenol a kozí syrovátku. Tyto složky ruce nejen chrání, ale zároveň také ošetřují. 

    Hygienický gel s panthenolem a kozí syrovátkou, Capri, 280 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Denní krém Hyaluron-Filler Elasticity SPF 30, 825 Kč (50 ml)

    Vyplnit hluboké vrásky, zlepšit pružnost pleti, vyživit zralou pleť, která pak bude na dotek pevná, hladká a svěží? Taky přemýšlíte, jaký produkt splní všechny tyto požadavky? Máme pro vás odpověď! Nový denní krém Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity byl vyvinut přesně tak, aby všechna tato kritéria splnil. Krém přináší inovativní kombinaci vysoko- a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, která viditelně vyplňuje hluboké vrásky, obsahuje složku arctiin, která urychluje obnovu kolagenu, a také silymarin, který chrání před rozpadem kolagenových a elastinových vláken. Tohle je přímo slast pro vaši pleť!

    Denní krém Hylauron-Filler + Elasticity SPF 30, 825 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Rozjasňující korektor na oční okolí Essence, 75 Kč

    Trápí vás unavené oční okolí a už nevíte, jak mu zase dodat "šťávu"? Odpovědí pro vás bude tento rozjasňující korektor od značky Essence, který vašemu očnímu okolí poskytne svěží vzhled během několika vteřin. Jeho vyživující a hydratační textura je bohatá na obsah konopného oleje, regeneruje pokožku a hlavně zakryje kruhy pod očima. Unavené oči tak už nemají šanci! K dostání je ve dvou odstínech.

    Rozjasňující korektor na oční okolí, essence, 75 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hydratační mořská mlha Thalion, 642 Kč

    Novinkou na českém trhu je francouzská mořská značka Thalion. Jako stvořená pro konec jara a začátek léta je její mořská hydratační mlha, která pleti dodá potřebnou vláhu a hydrataci. Výtažky z mořských rostlin jsou bohaté na antioxidanty, kyselina felurová chrání pleť před vnějšími vlivy a napomáhá předcházet stárnutí. Mlhu můžete použít kdykoliv během dne, stačí ji na obličej stříknout ze vzdálenosti alespoň deset centimetrů. Vaše pleť bude rázem hydratovaná a svěží.

    Hydratační mořská mlha, Thalion, 642 Kč
    Autor: archiv firem

  • Osvěžující sprchový gel s vůní malin Nivea, 119 Kč (300 ml)

    Taky tak milujete ovocné sprchové gely, které střídáte podle nálady a které vás při ranní sprše krásně probudí a navnadí na nový den? Pak musíte rozhodně vyzkoušet nový sprchový gel od Nivey, který je opět baladou pro vaše čichové buňky. Vůně malin v kombinaci s borůvkami vás totiž naprosto dostane! Sprchový gel je navíc veganský, má biologicky snadno rozložitelné složení a je zabalen do 100% recyklovaného obalu. K dostání je také s vůní manga a meruněk!

    Osvěžující sprchový gel s vůní malin a borůvek, Nivea, 119 Kč (300 ml)
    Autor: archiv firem

  • Magical Transformation CC Cream, Alcina, 475 Kč (50 ml)

    Jaru a létu dominuje spíš "no make-up" vzhled. Proto těžší a hutnější make-upy vyměňujeme za lehčí a hydratační BB či CC krémy. Díky novince od Alciny bude vaše pleť vyhlazená a sjednocená, ale zároveň bude působit stále přirozeně. CC krém, tedy tónovaný denní krém, obsahuje kyselinu hyaluronovou, panthenol a vitamin E. Při kontaktu s pokožkou se mění a začínají se uvolňovat speciální mikrozapouzdřené pigmenty, které aktivují jemné tónování, a přizpůsobí se tak každému odstínu pleti. Tak to vypadá, že tohle bude ideální parťák na léto!

    Magical Transformation CC Cream, Alcina, 475 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Roll-on deodorant Grown Alchemist, 650 Kč

    Australská značka Grown Alchemist přichází s novým přírodním deodorantem, který obsahuje extrakt islandského mechu a šalvěje. Extrakt mechu má přirozené protizánětlivé účinky, neutralizuje zápach a zklidňuje podrážděnou pokožku. Šalvěj zase eliminuje nežádoucí tělesný pach, zklidňuje a zjemňuje pokožku.

     

    Roll-On Deodorant, Grown Alchemist, 650 Kč
    Autor: archiv firem

  • Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky Foreo UFO™ 2, 7603 Kč

    Pokud jste o téhle roztomilé věcičce dosud neslyšela, pak je nejvyšší čas se s ní seznámit! UFO od značky Foreo je sonický přístroj, který pomocí funkcí termoterapie a kryoterapie s T-sonickými pulzacemi urychluje a maximalizuje vstřebávání živin z pleťové masky. Novinka UFO 2 vám nabídne hned pět nových technologií a plné spektrum osmi různých LED světel, která mají odlišné vlastnosti. Ošetření maskou tak bude mít úplně nový rozměr!

    Sonický přístroj pro urychlení účinků pleťové masky, FOREO UFO™ 2, 7603 Kč
    Autor: archiv firem

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.