Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Březnové kosmetické novinky: Přivolejte jaro novou rtěnkou nebo masážním olejem

  • ...
    12. března 2020 | 06:00

    Nevíme, jak vy, ale my v redakci už netrpělivě vyhlížíme jaro! Čekání nám trochu zpříjemňují kosmetické novinky, které rozhodně zaujmou i vás. Co si pro nás tentokrát kosmetické firmy připravily?

     

    Pigmentové kapky pro blond vlasy, masážní olej pro rozproudění lymfy nebo krém na nehtovou kůžičku s kokosovým olejem? Tohle je jen zlomek novinek, které vás správně nabudí na nadcházející jaro! Kterou z nich si vyberete?

  • Čisticí pleťová voda Naturally Good, Nivea, 157 Kč (200 ml)

    Každá z nás moc dobře ví, že jít večer spát neodlíčená je naprosté tabu. Pokud vám připadá, že je vaše pleť po zimě unavená a nemá šťávu, nová pleťová voda Naturally Good od firmy Nivea jí dodá zase svěžest a pružnost. Obsahuje 98 % ingrediencí přírodního původu. Mezi ně patří například výtažky z bio zeleného čaje, který pleť hloubkově vyživuje. Pleťová voda je vhodná pro všechny typy pleti. 

    Čisticí pleťová voda Naturally Good, Nivea, 157 Kč (200 ml).
    Autor: archiv firem

  • Masážní olej Lymfa Fit, Saloos, 152 Kč (50 ml)

    K jarnímu nastartování lymfy se skvěle bude hodit novinka značky Saloos – Lymfa Fit. Aby váš lymfatický systém pracoval tak, jak má, potřebuje k funkci pravidelnou fyzickou aktivitu a zdravý životní styl. Podpořit ho mohou také masáže. Uvnitř oleje Lymfa Fit se ukrývají rostlinné bio oleje, které pečují o pokožku. Výrazným pomocníkem je jalovcový olej, který podporuje tok lymfy a odvodnění těla. Pokud vás tedy trápí pocit těžkých nohou, únava, bolesti hlavy nebo celulitida, bude tento olej ten správný nakopávač vašeho lymfatického systému.

    Masážní olej Lymfa fit, Saloos, 152 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Vlasový sprej pro intenzivní lesk Color Wow, 770 Kč (200 ml)

    Která z nás by netoužila po lesklých vlasech? Díky novince americké vlasové kosmetiky Color Wow můžete být tomuto snu zase o krok blíže. Vlasový sprej obsahuje látky z květu divizny, díky nim se UV částice promění ve světelné spektrum, a vlasy tak okamžitě získají lesk bez jakéhokoliv zatížení. Tento sprej vám vlasy nezmastí, nevysuší ani neslepí. Pro použití ho dostatečně protřepejte a nastříkejte rovnoměrně na suché vlasy ze vzdálenosti třiceti centimetrů. 

     

    Vlasový sprej pro intenzivní lesk, Color Wow, 770 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Tekutá rtěnka s vysokým leskem Brilliant Signature, L’Oréal Paris, 229 Kč

    Jak jinak přivolat jaro než novou rtěnkou? Pokud nepatříte mezi fanynky matných rtěnek, ale naopak dáváte přednost tekutým s leskem, určitě vás potěší novinka Brilliant Signature od L’Oréal Paris. Rtěnka je opravdu lehká, hezky se nanáší, a přestože není matná, na rtech je opravdu výrazná. A co je hlavní? Vydrží! Vybrat si můžete z osmi odstínů, a to od světlých po výraznější.

    Tekutá rtěnka s vysokým leskem Brilliant Signature, L’Oréal Paris, 229 Kč
    Autor: archiv firem

  • Lehké sérum pro intenzivní hydrataci pleti Hyaluron-Filler Moisture Booster, Eucerin, 519 Kč (30 ml)

    Nový hydratační booster je nabitý kyselinou hyaluronovou, která vaši pleť nadopuje potřebnou hydratací a zachová ji až na čtyřiadvacet hodin. Booster má lehkou gelovou konzistenci, která se do pleti rychle vstřebává a nezanechává na ní žádný mastný film. Je vhodný pro každodenní použití a všechny typy pleti. Pro nejlepší účinek ho aplikujte na pleť vždy po čištění a před pečujícím krémem. 

    Lehké sérum pro intenzivní hydrataci pleti Hyaluron-Filler Moisture Booster, Eucerin, 519 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Pigmentové kapky pro blond vlasy Opus Magnum Prescription Blonde, Urban Alchemy, 509 Kč (30 ml)

    Každá blondýnka ví, že s touhle barvou je to občas pořádné trápení. Většinou nás trápí žluté tóny, a proto saháme po fialových šamponech, které nás jich zbaví. Krásný studený tón si můžete udržet také pomocí pigmentových kapek od značky Urban Alchemy. Stačí je přidat do oblíbeného šamponu, kondicionéru nebo vlasové masky. Pro platinovou blond použijte tři až šest kapek, pro světlou blond čtyři až sedm a pro střední blond pět až osm kapek. 

    Pigmentové kapky pro blond vlasy Opus Magnum Prescription Blonde, Urban Alchemy, 509 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Krém na nehty a nehtovou kůžičku s kokosovým olejem Essence, 55 Kč

    Starat byste se měla nejen o své nehty, ale také o nehtovou kůžičku. Aby vám nepraskla, a netvořily se tak často bolavé záděry, je potřeba ji mazat. Hýčkat ji můžete pomocí veganského pečujícího krému značky Essence. Ten nehty chrání a kůžičku regeneruje. Pokud navíc milujete vůni kokosu, je to ten pravý výrobek pro vás!

    Krém na nehty a nehtovou kůžičku s kokosovým olejem, essence, 55 Kč
    Autor: archiv firem

  • Intenzivní hydratační péče Vital Vita 12 Moisture Ampoule, TonyMoly, 499 Kč

    Hydratace je základ. Jakmile je vaše tělo dostatečně hydratované, odrazí se to na stavu vaší pleti. Vedle dostatečného pitného režimu můžete své pleti dopřát hydrataci pomocí kosmetického produktu. Zkusit můžete například intenzivní hydratační péči korejské kosmetické značky TonyMoly. Malé množství kapek aplikujte přímo na pleť nebo dvě kapky přidejte do oblíbeného krému. Výsledkem bude šťavnatá a zářivá pokožka.

    Intenzivní hydratační péče Vital Vita 12 Moisture Ampoule, Tony Moly, 499 Kč
    Autor: archiv firem

  • Hydratační vyživující balzám na rty Manufaktura

    Nový hydratační balzám od Manufaktury z limitované edice Jahoda & Bezový květ vás naladí na jaro! Balzám obsahuje cenné přírodní ingredience, které si poradí s praskáním kůže. Produkt obsahuje výtažky z jahod, černého bezu, ale také bambucké máslo a včelí vosk. Vaše rty budou k zulíbání!

    Hydratační vyživující balzám na rty Jahoda & Bezový květ, Manufaktura, 119 Kč
    Autor: archiv firem

  • Krásná zahradnice, Havlíkova přírodní apotéka, 387 Kč (30 ml)

    Havlíkova přírodní apotéka přichází s novou pečující řadou s petrželovým olejem. Petržel je takový malý velký zázrak, který má 3krát více vitaminu C než pomeranč. Nová řada nabízí hned několik novinek, a to denní krém, noční krém, noční oční masku a noční krém na ruce. Vedle petrželového oleje produkty obsahují aktivní látky EPS White, CityGuard+ a Pentavitin®, skvalan, výtažky z kopřivy, vitamin E a mnoho organických olejů.

    Krásná zahradnice, Havlíková přírodní apotéka, 387 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.