Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy účes letošního roku: Milují ho celebrity a zvládnete ho i vy!

11. ledna 2020 | 06:00

Jaký bude žhavý vlasový trend letošního roku? Pěšinka uprostřed! Ano, přesně takhle jednoduché to je. Na tento snadný a slušivý účes vsadily také slavné krásky, které jej vynesly rovnou na červený koberec. 

Žhavým vlasovým trendem letošního roku je pěšinka uprostřed, takže pokud toužíte po změně, ale nechcete vlasy příliš zkracovat nebo měnit barvu, stačí jen přehodit pěšinku a máte vystaráno. To, že tento účes bude letos opravdu hitem, potvrdily také celebrity, které jej vynesly rovnou na červený koberec.

Výhodou tohoto účesu je rozhodně jednoduchost. Na hlavě ho vytvoříte takřka okamžitě. Ať už vsadíte na variantu s ležérními vlnami, uhlazeným culíkem nebo pěšinkou uprostřed doplníte mikádo, nešlápnete vedle. Výhodou je, že sluší všem délkám. 

Komu bude pěšinka uprostřed slušet?

Technicky vzato ji může nosit kdokoliv, ale nejvíce bude lichotit ženám s oválným obličejem. Tomuto tvaru obličeje totiž většinou sluší jakýkoliv účes, takže pokud jste přesně tento typ, můžete experimentovat. Pěšinka uprostřed má tu výhodu, že dokáže rysy opticky prodloužit, a tak ji mohou vyzkoušet také ženy s kulatým obličejem. 

Nahlédněte do fotogalerie a inspirujte se slavnými ženami:

Autor: Aneta Valešová