Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kosmetické novinky na měsíc leden: Které vám zpříjemní chladné dny?

  • ...
    16. ledna 2020 | 06:00

    S novým měsícem přichází i další nálož kosmetických novinek. Čím si můžete chladné dny zpříjemnit tentokrát? Připravily jsme pro vás výběr produktů, které nás nadchly, a vsadíme se, že je budete potřebovat také vy!

    Tentokrát pro vás máme novinky jak z dekorativní, tak i pleťové a vlasové kosmetiky. Který produkt vás osloví nejvíce? Nás úplně všechny!

  • Rozjasňující textilní maska s bio dračím ovocem a bio malinou Lavera, 149 Kč

    Textilní pleťové masky jsou velkým hitem. Jednoduše masku vyjmete z obalu, přiložíte ji na obličej a necháte působit. Tuto super kosmetickou vychytávku zařadila do svých produktů také přírodní značka Lavera. Můžete si vybrat hned ze čtyř druhů, a to hydratační, rozjasňující, zpevňující a čisticí textilní masku. Nás zaujala právě ta rozjasňující, která obsahuje bio dračí ovoce a bio malinu. 

    Rozjasňující textilní maska s bio dračím ovocem a bio malinou, lavera, 149 Kč
    Autor: archiv firem

  • Suchý šampon Alcina, 350 Kč (200 ml)

    Suchý šampon je nenahraditelný pomocník. Vaše vlasy dostane během chvilky zase do formy. Spěcháte a potřebujete, aby vlasy vypadaly jako čerstvě umyté? Vyzkoušejte nový suchý šampon značky Alcina. Odmašťuje vlasové kořínky pomocí rýžového škrobu a tapioků, zároveň pěstí namáhané konečky vlasů a díky slunečnicovému oleji vyživuje také vlasovou pokožku. Stačí ho dobře protřepat a nastříkat na kořínky suchých vlasů ze vzdálenosti alespoň patnáct centimetrů. Pak jej nechte minutku působit, přípravek vmasírujte a pročešte.

    Suchý šampon, Alcina, 350 Kč (200 ml)
    Autor: archiv firem

  • Vůně Black Label Eau Légére, s.Oliver, 500 Kč (30 ml)

    Co si takhle v novém roce pořídit nějakou jinou vůni než tu, na kterou jste zvyklá? Vyzkoušet můžete například novinku s.Oliver, která vás uhrane svou květinově-ovocnou vůní. Můžete v chladných dnech zavzpomínat na jaro. Hlavu parfému tvoří mandarinka a rebarbora, které jsou doplněny o jasmín, konvalinku, fialku a broskev. Základ tvoří santalové dřevo, ambra a pižmo.

    Vůně Black Label Eau Légére, s.Oliver, 500 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Extra bio arganový olej Saloos, 154 Kč (20 ml)

    Není žádnou novinkou, že arganový olej umí s pletí dělat zázraky, a proto patří mezi nejoblíbenější kosmetické pomocníky. Zpomaluje stárnutí pleti, redukuje vzniklé vrásky, hydratuje a podporuje tvorbu kolagenu. Vedle toho ho můžete použít také na vlasy nebo nehty. Firma Saloos přichází na trh s novým extra bio arganovým olejem, který je vhodný pro všechny typy pokožky, je bez parfemace a neobsahuje žádné syntetické konzervační látky.

    Extra bio arganový olej, Saloos
    Autor: archiv firem

  • Paletka očních stínů ColorStay Looks Book, Revlon, 389 Kč

    Chystáte se na ples? Pak vám ve vaší kosmetické výbavě nesmí chybět paletka kvalitních očních stínů! Novinka ColorStay Looks Book od značky Revlon obsahuje neutrální matné tóny pro každodenní nošení, ale v balení najdete také metalické odstíny, které se zase hodí na večer. Můžete vybírat ze tří barevných kombinací. 

    Paletka očních stínů ColorStay Looks Book, Revlon, 389 Kč
    Autor: archiv firem

  • Lesk na rty Phyt´s, 475 Kč, koupíte na www.jannami.cz

    Lesky na rty jsou zase v kurzu, a pokud jste navíc fanynka přírodní kosmetiky, určitě se vám bude líbit francouzská bio kosmetika Phyt´s. Dekorativní kosmetika této značky je vyrobena z esenciálních olejů, rostlinných extraktů, květů, listů a kůry stromů. Díky těmto přírodním složkám je vhodná pro každý typ pleti. Lesky na rty vylepší rty a zároveň je hydratují a vyživují.

    Lesk na rty Phyt´s, 475 Kč
    Autor: archiv firem

  • Čisticí pleťový olej NovAge, Oriflame, 399 Kč (150 ml)

    Velkým trendem se staly čisticí oleje, které nahradily klasická odličovací mléka. Pokud s nimi nemáte ještě zkušenost, můžete vyzkoušet novinku NovAge. Obsahuje přírodní olej z pupalky a po smíchání s vodou se promění v mléčnou emulzi a hravě odstraní všechny nečistoty a přebytečný maz. Poradí si navíc i s voděodolným make-upem. Pleť zanechává hydratovanou, svěží a čistou.

    Čisticí pleťový olej NovAge, Oriflame, 399 Kč (150 ml)
    Autor: archiv firem

     

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  krása, trendy, kosmetika, novinky, recenze kosmetiky
Diskuse ke článku
.