Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Párty líčení podle celebrit: Třpytivé linky a barevné stíny

  • Párty líčení podle celebrit: Třpytivé linky a barevné stíny
    29. prosince 2019 | 06:00

    Silvestrovská noc se blíží! Co takhle se letos trochu odvázat a vyzkoušet odvážnější líčení plné barev, třpytek a metalických odstínů? Inspirujte se u slavných krásek a staňte se královnou večírku!

     

    Sladit outfit s líčením, které by bylo slavnostní a sexy, ale přesto nepůsobilo vulgárně, dá občas trochu práce. Pokud stále tápete, jaký look vlastně zvolit na silvestrovský večírek, inspirací vám budou tyto celebrity, které ho mají v malíčku! Který párty make-up si vyberete?

  • Barevné oční stíny

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

    Černá a hnědá jsou klasika, se kterou vedle rozhodně nešlápnete, ale co takhle letos trochu zaexperimentovat a vyzkoušet něco nového? Velkým hitem jsou barevné oční stíny. Vybírejte z odstínů modré, fialové, tmavě zelené, ale zkusit můžete také žlutou nebo oranžovou barvu. Uvidíte, jak budete rázem nepřehlédnutelná!

    Náš tip: Paletka očních stínů Tropical Twist, Barry M, 494 Kč

    Paletka očních stínů Tropical Twist, Barry M, 494 Kč
    Autor: archiv firem

     

  • Třpytivé oční linky

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

    K silvestrovské noci rozhodně patří třpytky! Vedle outfitu je zakomponujte i do svého líčení. Co takhle třpytivé oční linky, které dokonale rozzáří váš pohled? Pokud jste zvyklá malovat si linku černou, nemusíte se jí hned vzdát. Třpytivou linku totiž můžete aplikovat přímo na ni. Nanést ji můžete i dole, záleží na vás, co se vám bude líbit. Na závěr nezapomeňte použít kvalitní řasenku.

    Náš tip: Třpytivé oční linky Urban Decay, 650 Kč

    Třpytivé oční linky, URBAN DECAY, 650 Kč
    Autor: archiv firem

  • Neonové rty

    Blake Lively
    Autor: instagram.com

    Červená rtěnka je klasika, ale projednou můžete udělat výjimku a vyzkoušet například neonovou růžovou. S dalším líčením to už nemusíte tak přehánět. Stačí lehce zvýraznit oči a tváře, hlavní roli totiž hrají právě rty.

    Náš tip: Martná rtěnka NYX, odstín Shocking Pink, 239 Kč

    Martná rtěnka NYX, odstín Shocking Pink, 239 Kč
    Autor: archiv firem

  • Kouřové líčení

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz

    Nestárnoucí klasika, se kterou uděláte vždycky parádu, tak to přesně je kouřové líčení. Pokud si netroufáte na barevné provedení, ale přesto chcete look trochu oživit, přidejte nějaký metalický odstín, který váš pohled nádherně rozzáří. Připravte se na to, že si s kouřovým líčením musíte trochu pohrát, a tak si na něj naplánujte dostatek času. Místo výrazné rtěnky pak volte spíše nude odstíny nebo lesk na rty.

    Náš tip: Paletka očních stínů Dermacol, 499 Kč

    Paletka očních stínů, Dermacol, 499 Kč
    Autor: archiv firem

  • Barevné oční linky

    Chloë Grace Moretz
    Autor: profimedia.cz

    Zapomeňte na černou linku! V kurzu jsou barevné oční linky, díky kterým na večírku zazáříte! Také tady platí, že už to s dalším líčením nemusíte tak moc přehánět a místo výrazné rtěnky volte raději neutrální odstín. Záleží už jen na vás, jestli barevnou linku nanesete na horní nebo spodní víčko, v obou případech budete nepřehlédnutelná a chic!

    Náš tip: Modrá tužka na oči Infallible, L’Oréal Paris, 97 Kč

    Modrá tužka na oči Infallible, L’Oréal Paris, 97 Kč
    Autor: archiv firem

  • Nude líčení

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz

    Pokud vám výraznější líčení nic moc neříká, pak pro vás bude určitě příjemnější variantou jemné nude líčení, které se na párty taky hodí. Základem je perfektní make-up, kterým zakryjete na pleti všechny nedostatky. Určitě nezapomeňte na tvářenku a rozjasňovač, který vašemu líčení dodá šťávu. Oči pak stačí zvýraznit jemným stínem a linkou a na rty můžete použít nude rtěnku.

    Náš tip: Tekutý make-up Benefit Cosmetics, 820 Kč

    Tekutý make-up BENEFIT COSMETICS, 820 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.