Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tipy slavných krásek: Tyhle triky v péči o pleť můžete zkusit i vy

  • Margot Robbie
    8. června 2019 | 06:00

    Při přípravě na společenské akce se o jejich vzhled většinou stará tým profesionálních make-up artistů a stylistů, ale v běžném životě jsou na to samy. Zajímalo by vás, jak se starají slavné krásky o svou pleť v soukromí? Tohle jsou jejich běžné rituály!

    Jakou kosmetiku používají herečky Kate Winslet nebo Margot Robbie? Nahlédněte s námi do kosmetických taštiček slavných krásek, které tolik obdivujeme! Jak se starají o svou pleť?

  • Kate Winslet (43)

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz

    Slavná herečka ví, že alfou a omegou krásné pleti je důkladné odličování. "I když jsem někdy hodně unavená, nikdy se nezapomenu odlíčit. Ráda používám kvalitní čisticí houbu, abych si byla jistá, že mám pleť opravdu čistou." Herečka má ráda značku Lancôme, a protože má pleť někdy suchou, používá pleťové tonikum Tonique Confort od této značky a následně aplikuje pleťové sérum Advanced Genefique Sensitive. 

  • Margot Robbie (28)

    Margot Robbie
    Autor: profimedia.cz

    Blonďatá kráska začíná s odličováním už ve sprše. "Snažím se mít pleť opravdu čistou, protože při mé práci pleť nánosem make-upu trpí." Má v oblibě různé textilní masky značky Skin111, které jsou napuštěné výživným sérem. Vždy, když se chystá na nějakou společenskou akci, nechá masku několik minut působit. 

  • Candice Swanepoel (30)

    Candice Swanepoel
    Autor: profimedia.cz

    "Denně mám na sobě vrstvy make-upu a má pleť trpí. Abych si udržela zdravou a čistou pokožku, používám na mytí obličeje tea tree olej se zeleným čajem. K odličování pak používám kokosový olej, který si zároveň často přidávám do smoothies, aby pokožka zářila." 

  • Susan Sarandon (72)

    Susan Sarandon
    Autor: profimedia.cz

    Herečka přiznává, že péče o pleť nikdy nebyla její silnou stránkou. S přibývajícím věkem jí ale začala věnovat více pozornosti. "Pravidelně používám přípravky na ochranu před sluncem, pleťový krém a snažím se udržovat pleť čistou." Oblíbila si řadu Age Perfect od značky L’Oréal, se kterou spolupracovala.

  • Keira Knightley (34)

    Keira Knightley
    Autor: profimedia.cz

    Do svých čtyřiadvaceti let měla herečka velké problémy s pletí. Udělala všechno pro to, aby se pleť zlepšila, ale nakonec si řekla, že to nebude s kosmetikou přehánět, a to nakonec zafungovalo nejlépe. "Právě proto chci mít na sobě co nejméně make-upu, a to hlavně ve chvílích, kdy nepracuji. Pleť potřebuje dýchat, kdykoliv je to možné," říká. Od té doby, co překročila třicítku a má dítě, občas bojuje se suchou pokožkou. Proto pravidelně používá pleťové oleje a hydratační krémy.

  • Britney Spears (37)

    Britney Spears
    Autor: profimedia.cz

    Popová zpěvačka má v oblibě pleťová tonika, která používá před nanesením pleťového krému. "Akné se mi naštěstí nedělá, ale občas mi naběhnou na tváři takové červené fleky, které vypadají jako nějaká vyrážka. Nejčastěji používám značky La Mer, Neutrogena nebo Elizabeth Arden. Ráda produkty různě kombinuji, abych zjistila, co mi vyhovuje nejvíce."

  • Sarah Jessica Parker (54)

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

    Herečka přiznala, že už osm let používá stejný krém, a to Toleriane Fluid od značky La Roche-Posay. "Mám ho ráda, protože pleť krásně hydratuje. Navíc mi nesedí parfémované krémy, a to právě Toleriane Fluid není." Balzám na rty používá jakýkoliv, klidně i ten, který dostane jako vzorek k oblíbenému časopisu. Nezapomíná svůj obličej chránit opalovacím krémem. Nekupuje však žádný speciální, vystačí si s produktem z drogerie.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  trendy, krása, kosmetika, celebrity, péče o pleť
Diskuse ke článku
.