Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Univerzální sandály, které vždycky vypadají luxusně? Koupíte je už od pětistovky

12. června 2019 | 06:00

Přestože je dobré mít barevné či bílé sandálky (zejména v létě kvůli zvýraznění opálení), přiznejme si, že i tak je větší část našeho botníku tvořena právě černou obuví. Proto jsme se tentokrát zaměřily na černé sandálky. Vybraly jsme takové tvary a typy, které vypadají luxusně nehledě na to, kolik za ně utratíte.

Černá barva zkrátka nikdy nezklame, a tak je jasné, že většina žen volí kousky právě v této barvě. My jsme pro vás vybraly pět stylů černých sandálků. Přestože za ně dáte třeba jen 499 korun, zaručujeme vám, že udělají skvělý dojem!

Jako první to jsou takzvané mules, tedy pantoflíčky na podpatku. Hodí se i pro slavnostnější příležitosti. Dále jde o letošní trend s úzkými pásečky. Takzvané neviditelné sandálky ovládly letos všechny kolekce a není se čemu divit. 

Další sandálky, které nás nikdy nezklamou, jsou minimalistické a hodí se ke všemu. Jsou to ty se dvěma pásky, jeden vede kolem prstů a druhý kolem kotníku. Mohou mít jak jehlový, tak i sloupový podpatek. Na dovolené jistě uvítáte i kousky bez podpatku, konkrétně pantoflíčkyVšechny kousky, které jsme pro vás našly, si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová