Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hladké nohy bez neustálého holení? Vyzkoušejte oblíbenou metodu!

21. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Pomalu, ale jistě se blíží období odkládání vrstev teplého oblečení a odhalování kůže, která během zimních měsíců zůstávala skryta. Pokud chcete mít dokonale hladkou pokožku, vsaďte na technologii IPL, která pomocí pulsního světla bezbolestně a trvale odstraní nežádoucí chloupky. S epilátory Braun z řady Silk-expert Pro 5 si tuto proceduru můžete dopřát v pohodlí domova. A my známe pět důvodů, proč si ji oblíbíte i vy!

Odstraňování chloupků pomocí technologie IPL (Intense Pulsed Light), tedy intenzivního pulzního světla, už dávno není doménou specializovaných kosmetických salonů.

Epilátory s touto technologií pro domácí použití vyrábí Braun už několik let a nyní představil novou řadu Silk-expert Pro 5, s níž lze dosáhnout trvalého odstranění chloupků už za 4 týdny od prvního použití. Sérii Braun Silk-expert Pro 5  na trhu doplní také cenově dostupnější řada Silk-expert Pro 3. Žiletky a bolestivé depilační metody se stávají minulostí.

1. Hladké nohy za 5 minut

Ve srovnání se svými předchůdci je novinka 2× rychlejší a k ošetření obou nohou vám vystačí při nejnižší úrovni energie méně než 5 minut. Takzvaný „klouzavý režim“ určený právě pro větší oblasti pokožky, jako jsou například nohy, spouští totiž záblesky v řadě, čímž celý proces urychluje.

2. Bezpečnost na prvním místě

Odstín pokožky není na celém těle stejný, čemuž musí odpovídat i nastavení intenzity IPL. Díky speciálnímu snímači SensoAdapt s UV ochranou detekuje Braun Silk-expert Pro 5 odstín kůže, a to 80× za vteřinu, aby přizpůsobil sílu záblesků přesně danému místu a odstranění chloupků bylo jak účinné, tak zcela bezpečné. Celkem pracuje přístroj s deseti úrovněmi záblesků.

3. Jemná péče pro citlivé partie

Epilátory Braun Silk-expert Pro 5 si poradí i s citlivou pokožkou. Při péči o menší a delikátnější partie stačí použít nástavec na obličej, pomocí kterého odstraníte chloupky i z tváře. Co se týče výkonu samotného přístroje, nabízí epilátor celkem tři standardní režimy použití – normální, šetrný a extra šetrný.

4. Prodloužená životnost

Životnost IPL epilátorů se netradičně udává v počtu světelných záblesků, který je schopný vyprodukovat. Modely v nové řadě Silk-expert Pro 5 se pyšní rekordní životností 400 000 záblesků, což je o 30 % více než u předchozí generace Silk-expert 5.

5. Chytré plánování

Při používání nového IPL epilátoru od značky Braun můžete využít i aplikaci Silk-expert Pro. Ta vám pomůže s plánováním a sledováním postupu ošetření pokožky. Cesta k dokonalým výsledkům a hladké pokožce nikdy nebyla jednodušší.