Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zbavit se kil navíc za pár dnů? Není to nemožné, říká Kynychová

Hanka Kynychová spoléhá na pravidelný pohyb a odvodnění.
22. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je konečně tu! Jste nervózní z toho, že budete muset odložit vrstvy oblečení, které maskovaly vaše kila navíc? Klíčem ke štíhlejšímu tělu a vyššímu sebevědomí je odvodnění organismu. Když se zbavíte vody, kterou vaše tělo zbytečně zadržuje, můžete se těšit na viditelný výsledek a úbytek kil i centimetrů. To potvrzuje i známá fitness trenérka Hanka Kynychová, které by jen málokdo hádal 50 let!

Zdá se vám, že nejste příliš v kondici? Nebojte, nejste v tom sami. Po zimě řeší podobný problém každý druhý. Vyhlaste s příchodem jara válku oteklosti, špíčkům i funění, když jdete do schodů. Kromě poctivé fyzické aktivity vám na cestě k hezčímu tělu i lepšímu pocitu pomůže, když zbavíte organismus přebytečné vody. Jak s ní zatočit? A jaké je tajemství dokonalé postavy Hanky Kynychové? 

Jen ženský problém?

I když nadměrné zadržování vody trápí i muže, ale u žen, jejichž tělo dokáže zadržet až 15 litrů přebytečné vody, se tento problém objevuje častěji. Na vině může být užívání hormonální antikoncepce, hormonální výkyvy během menstruačního cyklu ale i životní styl nebo nevyvážená strava. Pokud máte sedavé zaměstnání, a navíc se příliš nehýbete, je pravděpodobnost, že budete nepříjemné oteklosti čelit i vy. 

Vylaďte své tělo na jaro a léto.
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Chcete-li alespoň trochu „splasknout“, zbavit se celkové únavy a otravného pocitu těžkých nohou, dopřávejte si dostatek tekutin, jakkoliv to při snaze o odvodnění může znít zvláštně. Ideální volbou je neperlivá neslazená voda, kterou můžete doplnit také bylinkovými čaji. Z jídelníčku nemilosrdně vyškrtněte cukr a sladkosti obecně, ale zredukujte také příjem soli, která zadržuje vodu v těle. Přidejte pravidelný pohyb a první pozitivní výsledky by se měly dostavit během několika dní.

Nasaďte těžší kalibr, aby kila zmizela rychle a napořád

Chcete z těla „vyždímat“ ještě více tekutin, které zbytečně zadržuje? Přidejte ke zmíněným zásadám ještě účinného bojovníka proti nežádoucímu ukládání vody. Doplněk stravy H2Out FORTE působí díky efektivní kombinaci přírodních extraktů (zelená káva, kopřiva, kofein nebo extrakt z kaštanu) velice intenzivně, a tak velmi rychle přináší opravdu přesvědčivé a viditelné výsledky.

H2Out FORTE seženete v oficiálním e-shopu i lékárnách.
Autor: www.odvodneni-organismu.cz

„Žádné mordování v posilovně, ale každodenní půlhodinová aktivita, která vás udrží, fit a pravidelné užívání H2Out FORTE. To je moje tajemství. Sebevědomí roste, když se cítíte dobře ve svém těle,“ popisuje svůj boj se zadržováním vody jedna z českých fitness ikon Hanka Kynychová. „Čím méně zbytečné vody budeme v těle mít, tím budeme krásnější a pohyblivější. Hladkou pokožku a přívaly energie asi nemusím ani zmiňovat,“ dodává Hanka, která se pyšní tak dokonale vyrýsovanou postavou, že by jen málokdo tipoval, že za pár týdnů oslaví už 51. narozeniny!

H2Out FORTE nyní v akci. Nezmeškejte šanci na ladné tělo! 

Přípravek H2Out FORTE si díky přírodnímu složení a přesvědčivým výsledkům získal mnoho spokojených klientů. Nyní ho seženete za akční cenu 429 Kč (1 balení) nebo 619 Kč (40 tobolek + 10 tobolek zdarma jako bonus). Kopřiva přispívá k normální funkci ledvin, fenyklová silice podporuje vylučování moči, extrakt semene kaštanu příznivě ovlivňuje trávení a metabolismus a zbavuje pocitu těžkých nohou. 

H2Out FORTE přináší obrovskou revoluci v boji s kily navíc. Skvěle funguje, používám jej nejen já, ale i klienti v mém fitku, kterým jsem přípravek ráda doporučila. Většina pochopila, že opravdu stačí jen zpevnit tělo a dostat ze sebe nadbytek vody, kterou většina z nás nadměrně zadržuje,“ uzavírá spokojená Hanka Kynychová.

Video se připravuje ...