Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Trochu jiný sex. Muži si místo živých žen užívají s realistickými pannami

13. března 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Nevzhledné nafukovací panny, které skutečnou ženu nepřipomínaly ani z rychlíku, jsou minulostí. Na trh se sexuálními hračkami totiž vstoupily realistické silikonové společnice v životní velikosti. A protože taková umělá žena představuje celkem vysokou investici, přibývá podniků, kde si ji zájemci mohou jednoduše pronajmout.

Pevná postava, bujné vnady, hladká kůže a toužebný pohled. Takové jsou realistické panny, které jsou dostupné v celé řadě provedeních. Může jít o nezkušenou blondýnku, divokou brunetku i osobitou zrzku. Společné ale mají jedno – nikdy je nebolí hlava a nikdy neřeknou NE.

Provozovatelé klubů, do nichž si muži chodí s těmito hračkami užívat, lákají potenciální zákazníky na argument, že sex se slilikonovou pannou přece nelze považovat za nevěru. Proto prý umělá přítelkyně představuje vhodné řešení pro muže, kterým to doma úplně neklape v posteli, ale přesto nechtějí svou partnerku podvádět. O tom, zda to tak skutečně je, by se jistě dalo polemizovat, jisté ale je, že mezi klientem a pannou určitě nepřeskočí pověstná jiskra. 

Panny si pochvalují stydlíni i ženáči

Mezi podniky, které klientům nabízejí diskrétní schůzku se silikonovými slečnami neboli Love Dolls, patří i holešovický Hotel Henry.

„Naše klienty nelze zařadit do jedné škatulky. Chodí k nám stydliví začátečníci, kteří nemají se skutečnými ženami moc zkušeností. Nechybí samozřejmě ani ženatí muži, kterým sex doma už nic neříká nebo ho nemají dost často. Ale navštěvují nás i zvědaví dobrodruzi, kteří chtějí zkrátka vyzkoušet něco nového, nebo pánové, jenž uvažují o tom, že by si nákladnou hračku pořídili domů, a tak ji nejprve chtějí otestovat“ popisuje návštěvníky Hotelu Henry jeden ze zaměstnanců. 

Setkání s přitažlivou neživou společnicí probíhá v podstatě stejným způsobem jako jakákoliv jiná návštěva nočního klubu. V diskrétní atmosféře na návštěvníky čeká pohledná štíhlá slečna, která je na první pohled od skutečné ženy k nerozeznání. Její předností ale je, že nikdy nemá špatnou náladu nebo neoholené nohy.

Autentický prožitek je umocněn reálnou velikostí panny, pocitem skutečné pokožky, pružností a snadnou manipulací, díky níž si budete moci vyzkoušet všechny polohy, které vás vždy lákaly. Co se smí? Povoleny jsou běžné sexuální hrátky, ale zakázané jsou veškeré drsné praktiky, které by silikonové společnici mohly ublížit, respektive ji poškodit.  

Nestydatá Američanka, nebo radši sexy uklízečka?

Jaké Love Dolls jsou v holešovickém klubu aktuálně k dispozici? Každá ze společnic má svůj vlastní příběh. Na klienty tam čeká dlouhovlasá americká studentka Scarlett s kočičíma očima a modelkovskými mírami 90-56-90.

Dlouhovlasá brunetka muže ráda svádí v přiléhavé školní uniformě s proklatě krátkou sukní, ale v případě klientova zájmu na něj bude čekat jako nestydatá uklízečka v průsvitném černo-bílém kompletu. Scarlett už brzy doplní také drobná blondýnka Laura, která je prozatím v zácviku.