Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jarní detox pro pokožku. Zelený jíl ji vyčistí i rozzáří

Pokožka si po chladných měsících zaslouží detox.
28. února 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Městský smog, nedostatek spánku nebo jídlo z fast foodu, to vše může výrazně ovlivňovat nejen naše zdraví, ale i kvalitu naší pokožky. Dejte sbohem ucpaných pórům na celém těle s prvními sprchovými gely s obsahem jílu od značky Dove. Novinka jemně vyčistí vaši pokožku od nečistot způsobených městským prostředím a navrátí pokožce její přirozenou zářivost.

Účinná detoxikace

Jíl je ideální ingrediencí pro důkladné vyčištění a rozzáření pokožky. Nový mycí gel s obsahem jílu od Dove vaši pokožku do hloubky vyčistí, a dopřeje jí tak potřebný detox.

Sprchový gel s obsahem jílu má příjemně krémovou konzistenci.
Autor: Unilever

Dove Purifying Detox

Jedná se o první sprchový gel, který kombinuje ¼ hydratačního krému a zelený jíl, který obsahuje vysoké množství minerálních látek. Na rozdíl od všem známých jílových masek na obličej má sprchový gel krémovou strukturu, která se snadno roztírá po celém těle. Oba sprchové gely také obsahují mikroskopické částečky, které odstraní každodenní nečistoty a toxiny z kůže a zanechají pokožku plnou života.

Dove Renewing Glow

I druhá varianta detoxikačního sprchového gelu s růžovým jílem obsahuje ¼ hydratačního krému. Díku tomu kůže není vysušená, naopak získá zpět její obvyklou jemnost. Nový Dove Renewing Glow vrací unavené pokožce zářivost a svěžest.

Vyberete si zelený, nebo růžový jíl?
Autor: Unilever

Vůně poskytující téměř aromaterapeutický zážitek

Oba typy krémového gelu s obsahem jílu nabízí intenzivní, ale jemnou vůni, která vás zbaví každodenního stresu a dopřeje vám čas jen pro relaxaci. Varianta se zeleným jílem přináší lehce svěží a čistou vůni s podtónem okurky. Druhý gel vás po kontaktu s vodou přenese do světa luxusní parfumérie a zahalí celé vaše tělo vůní sladkého parfému.

Doporučená maloobchodní cena: 89,90 Kč.