Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejlepší kosmetické produkty, které z vás udělají hvězdu silvestrovského večírku

  • ...
    29. prosince 2018 | 06:00

    Co takhle přivítat nový rok jako opravdová královna? Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kosmetické produkty, se kterými nešlápnete vedle a stanete se hvězdou každého silvestrovského večírku!

     

    Konec roku se blíží a s ním se pojí silvestrovské večírky. Pokud jste se letos nerozhodla, že přivítáte nový rok v pyžamu na gauči, ale chystáte se ho s přáteli pořádně oslavit, tipy na dokonalý párty look se vám budou určitě hodit. Tyto kosmetické produkty jsou sázkou na jistotu!

  • Hydratační krém a podkladová báze je základ

    Zmatňující báze pod make-up L’Oréal Paris Infallible, 210 Kč, koupíte v síti drogérií
    Autor: archiv firem

    Ještě před tím, než začnete s jakýmkoliv líčením, nezapomeňte na tvář aplikovat hydratační krém. Bez jeho použití by se vám líčidla usazovala ve vráskách, a to by nevypadalo hezky. Po jeho vsáknutí naneste na pleť menší vrstvu podkladové báze. Ta redukuje póry, vyhlazuje pleť, a make-up na tváři tak déle vydrží. Vybrat si můžete buď bázi hydratační rozjasňující pro suchou pleť, nebo matující pro mastnou.

    Náš tip: Zmatňující báze pod make-up L’Oréal Paris Infallible, 210 Kč, koupíte v síti drogerií.

  • Ten správný make-up

    Tekutý make-up Benefit Cosmetics Hello Happy, 820 Kč, koupíte v kamenných prodejnách Sephora
    Autor: archiv firem
    U make-upu je opravdu důležité, abyste zvolila odstín, který sedne tónu vaší pleti. Na večer ale můžete použít o odstín tmavší než ten, který používáte běžně. Na jeho rozetření si dejte opravdu záležet, aby se vám na obličeji nevytvořily nehezké mapy. Nanášejte ho pomocí houbičky nebo štětce. Pokud máte dostatek času, použijte pod oči ještě světlý korektor.

    Náš tip: Tekutý make-up Benefit Cosmetics Hello Happy, 820 Kč, koupíte v kamenných prodejnách Sephora.

  • Pudr v akci!

    Transparentní pudr Alcina, 830 Kč, koupíte v salonech spolupracujících se značkou Alcina
    Autor: archiv firem

    K zafixování make-upu použijte pudr, na jaký jste zvyklá, nebo vyzkoušejte transparentní či rozjasňující, který obsahuje částečky odrážející světlo a umí vytvořit efekt mladistvého vzhledu. Vedle obličeje lehce poprašte krk i dekolt, ale s pudrem to zas tak nepřehánějte, abyste si zbytečně nezvýraznila vrásky a aby na obličeji nezůstala příliš silná vrstva.

    Náš tip: Transparentní pudr Alcina, 830 Kč, koupíte v salonech spolupracujících se značkou Alcina.


  • Nezapomeňte na tvářenku

    Krémová růž na tvář 2v1, Avon-Mark, 289 Kč, koupíte na www.avon.cz
    Autor: archiv firem

    Na tvářenku nezapomínejte. Dodá vašim tvářím šťávu a vypadá roztomile. Nanášejte ji na místo, kde vzniká takzvané jablíčko – to je vystouplá část tváře, která se ukáže, když se usmějete. Světlé pleti budou slušet narůžovělé tóny, té tmavší spíš meruňkové nebo bronzové odstíny. Vedle klasické pudrové tvářenky můžete vyzkoušet také krémovou, která bude vypadat přirozeně a nezvýrazní nedokonalosti. 

    Náš tip: Krémová růž na tvář 2v1 Avon-Mark, 289 Kč, koupíte na www.avon.cz

  • Dokonalé obočí

    Řasenka na obočí essence make me brow, 69 Kč, koupíte v sítích drogérií
    Autor: archiv firem

    Co se týká obočí, tak se držte co nejpřirozenějšího vzhledu. Domalovat ho můžete stínem, klasickou tužkou nebo speciální řasenkou určenou právě pro obočí. Vyhýbejte se příliš tmavým odstínům a volte raději světlejší tóny hnědé.

    Náš tip: Řasenka na obočí Essence Make Me Brow, 69 Kč, koupíte ji v síti drogerií.



  • Kočičí oči

    Oční linky ve fixu Maybelline Hyper Precise, 169 Kč, koupíte v síti drogérií
    Autor: archiv firem

    Díky linkám si vytvoříte smyslný kočičí pohled. A jak tento look vytvořit? U vnitřního koutku by měly být linky co nejužší a směrem k vnějšímu koutku by se měly lehce rozšiřovat. Dejte si pozor, abyste ji neukončila příliš brzo, a oko si tak opticky nezmenšila. Klidně linku protáhněte lehce za vnější koutek. 

    Náš tip: Oční linky ve fixu Maybelline Hyper Precise, 169 Kč, koupíte v síti drogerií.

     

  • Hra se stíny

    Paletka očních stínů Urban Decay Naked Cherry, 1540 Kč, koupíte v kamenných prodejnách Sephora
    Autor: archiv firem

    Pokud si stíny normálně nemalujete, tak právě na silvestrovský večírek můžete udělat výjimku. Vsadit můžete na klasické "kouřovky", které vám zajistí sexy pohled. Je pravda, že se při propojování barev hodí trocha zručnosti, ale s pořádnou dávkou trpělivosti vykouzlíte svůdný look. Při stínování si proto dejte na čas a barvy pečlivě propojte.

    Náš tip: Paletka očních stínů Urban Decay Naked Cherry, 1540 Kč, koupíte v kamenných prodejnách Sephora.

  • Řasy jako mrkací panenka

    Řasenka Dermacol Black Swan, 199 Kč, koupíte v síti drogérií
    Autor: archiv firem

    Pokud nejste majitelkou řas až do nebes, šikovným pomocníkem pro vás budou nalepovací řasy, které po večírku zase lehce sundáte. Pokud umělé řasy nepotřebujete, vystačíte si s kleštičkami na řasy a kvalitní řasenkou. Nanášejte ale maximálně dvě vrstvy. Řasy se tak nebudou lepit k sobě.

    Náš tip: Řasenka Dermacol Black Swan, 199 Kč, koupíte v síti drogerií.


  • Svůdné rty

    Náplň do rtěnky Lush Los Angeles, 279 Kč, koupíte na cz.lush.com
    Autor: archiv firem

    Třešničkou na dortu pak budou dokonalé svůdné rty, které vykouzlíte pomocí konturovací tužky a oblíbené rtěnky. Ještě před nanesením můžete použít peeling nebo masku na rty, která je krásně zhydratuje a připraví na úpravu. Poté rty orámujte konturovací tužkou, která by měla být stejného odstínu jako rtěnka. Zkusit můžete také tužku transparentní, která působí přirozeně. Pak už stačí nanést rtěnku a večírek může začít!

    Náš tip: Lush přišel s revoluční náplní do rtěnky! Ta pasuje do všech běžných rtěnkových obalů. Použití je navíc tak snadné. Uchopíte za černý vosk a jeho spodní část sloupnete. Poté rtěnku zasunete do prázdné rtěnkové nádobky (kterou nejprve pečlivě vytřete) a sloupnete zbytek vosku. Náplň koupíte za 279 Kč na cz.lush.com

  • Dokonalá hříva

    Fixační sprej OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net
    Autor: archiv firem

    K slavnostnímu make-upu se hodí také slavnostnější účes. Pokud máte delší vlasy, můžete své kadeře lehce navlnit, zaplést je do slavnostních copů nebo je zkrátka jen sepnout do ledabylého drdolu či culíku a ozdobit je například mašlí. Přidat můžete také třpytivé spony nebo čelenky. Celý účes nezapomeňte zafixovat lakem na vlasy.

    Náš tip: Fixační sprej OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net

     

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.