Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Nejkrásnější manikúra letošního podzimu: Vsaďte na zlato, geometrické vzory i tlumené odstíny

18. září 2024 | 06:00

Pokud jste ještě neschovali pastelové či neonové laky na dno svých šuplíků, je ten nejvyšší čas. Podzim vyloženě vybízí k tlumenějším tónům. Připadá vám to jako nuda? To rozhodně nemusí. Letošní podzim vedle klasických odstínů hnědé, červené nebo tmavě červené, pofrčí také třpyt a lesk v jakékoliv podobě a skvěle na nehtech budou vypadat také geometrické vzory. Inspirujte se ve fotogalerii!

Dejte svým nehtům nový kabátek a trošku zaexperimentujte. Podzimní nehtové trendy k tomu doslova vybízí! S jakou manikúrou letos rozhodně nešlápnete vedle?

Jak si upravit gelové nehty doma? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Jak si upravit gelové nehty doma • VIDEO: Videohub

Tlumené a zemité tóny

K podzimnímu období patří zemité tóny, vyhledávejte tedy hnědé, béžové, zelené a šedé odstíny připomínající podzimní krajinu. Dají se mezi sebou krásně kombinovat, jsou neutrální a hodí se ke každému outfitu. Velmi trendy bude také olivově zelená nebo odstín taupe, který je směsí šedé a béžové.

Zlaté časy

Skvěle na nehtech budou vypadat také zlaté prvky. Pokud je na vás zlatý lak příliš, můžete si pomocí zlatého odstínu namalovat pouze drobné detaily, které vaši manikúru příjemně rozzáří, a přitáhnou tak pozornost. Krásně budou vypadat také zlatavé třpytky nebo drobné kamínky. 

Black Cherry

Tmavě červená barva s hlubokým nádechem připomínající zralé třešně je ideálním odstínem pro podzimní období. Působí dramaticky, ale zároveň velmi elegantně. Vystačíte si pouze s tímto odstínem, ale pokud je to pro vás moc obyčejné, barva se krásně kombinuje se zlatými nebo bronzovými prvky. Velmi trendy je také matná verze.

Geometrické vzory

Pokud toužíte po moderní a opravdu stylové manikúře, rozhodně by vás neměl minout trend geometrických vzorů. Dají se přizpůsobit jakékoliv délce nehtů, vzory mohou být minimalistické, v jednom tónu nebo barev můžete zkombinovat hned několik. Nosí se jednoduché linie i pruhy, ale také trojúhelníky, čtverce nebo obdélníky. 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová