Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno, déšť 21°C

Kosmetické novinky na měsíc září, které si rychle zamilujete

  • ...
    8. září 2024 | 06:00

    Každý měsíc netrpělivě čekáme, až naše oblíbené kosmetické značky představí další novinky. A ten okamžik je právě tady! I pro měsíc září jsou to samé skvělé produkty, a tak věříme, že budete nadšené stejně jako my. Které kosmetické novinky by vám tento měsíc neměly uniknout?

  • Denní krém proti pigmentovým skvrnám SPF 50, Cellular Luminous 630, Nivea, 720 Kč (40 ml), koupíte v síti drogérií

    Pokud se vám po létě na tváři objevily pigmentové skvrny, nezoufejte. Existují totiž účinné způsoby, jak se jich zbavit a opět nechat pleť zazářit. Hravě si s nimi poradí řada Luminous630® od Nivey. Denní krém proti pigmentovým skvrnám je velmi lehký, rychle se vstřebává a kromě složky Luminous630® a kyseliny hyaluronové obsahuje například velmi silný přírodní antioxidant vitamin E, a spolehnout se můžete také na SPF 50. Kombinujte se sérem stejné řady a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

    VIDEO: Jak bojovat s pigmentovými skvrnami? Odpovídá MUDr.Greta Wohlová.

    Video se připravuje ...
    Pigmentové skvrny: MUDr.Greta Wohlová • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Oční sérum Bio Eye Renewal Serum Day, Purity Vision, 279 Kč (5 ml), koupíte na www.purityvision.cz

    Oční sérum Bio Eye Renewal byl vyvinut pro efektivní péči o citlivou oblast kolem očí. Klíčovou složkou je kofeinový extrakt, který stimuluje mikrocirkulaci, pomáhá redukovat otoky a tmavé kruhy pod očima. Extrakty z chia semínek, zeleného čaje a okurky, společně s kyselinou hyaluronovou, zajišťují intenzivní hydrataci a přirozené rozjasnění pleti. Bio Opunciový olej a koenzym Q10 navíc účinně vyhlazují jemné vrásky a zlepšují pružnost pokožky. Lehké složení se rychle vstřebává, zanechává pleť svěží a hebkou.

  • Pečující olej proti striím Anti-Stretch Mark Oil, Goodie, 589 Kč (100 ml), koupíte na www.goodie.cz

    Při zvýšené zátěži na pokožku při těhotenství či jiném přibírání na váze, je velmi důležité intenzivně podpořit regenerační schopnost kůže. Vyzkoušet můžete například přírodní olej proti striím Goodie, který podporuje pružnost, regeneraci a hydrataci pokožky. Olej se snadno vstřebává a zanechává pokožku příjemně hebkou bez nežádoucího mastného pocitu. Při pravidelném používání minimalizuje vznik strií a zlepšuje stav pokožky. Pro nejlepší výsledky jej aplikujte preventivně jednou denně. Ideálně nanášejte olej na vlhkou pokožku po koupeli. 

  • Šampon pro maximální lesk TRESemmé Lamellar Shine, 149 Kč (400 ml), koupíte v síti drogérií

    Přáli byste si mít po každém mytí vlasy jako ze salonu? Není problém! Nová řada TRESemmé Lamellar Shine pomocí speciální technologie dokonale uhladí vlasová vlákna, a dodá tak vlasům maximální lesk. Nový šampon je obohacený o aminokyseliny a ceramidy, které vlasy nejenom posilují, ale jsou také snadněji upravitelné. Čistí důkladně vlasy i vlasovou pokožku a odstraňuje nečistoty a zbytky stylingu tak, aby mohly být vlasy ještě lesklejší a hladší. V řadě Lamellar Shine najdete také kondicionér, vlasový olej a neoplachující sérum. 

  • Vitamínové sérum, Nobilis Tilia, 549 Kč (20 ml), koupíte na eshop.nobilis.cz

    Po létě bývá pleť často vysušená a napjatá a je tak potřeba dopřát ji kvalitní péči. V kosmetické výbavě by vám tak nemělo chybět nové vitamínové sérum Nobilis Tilia s jedinečnými účinky přírodního retinolu, v podobě bakuchiolu a mořského fenyklu, vitaminů C a E a dalších aktivních látek podporuje tvorbu kolagenu, zjemňuje vrásky a sjednocuje tón pleti. Je vhodné pro všechny typy pleti včetně té citlivé. 

  • Parfémovaná voda pro ženy L’Eau Intense, Chloé, 2809 Kč (50 ml), koupíte na www.notino.cz

    Vůně Chloé jsou zkrátka ikonické a nejde je nemilovat. Nová parfémovaná voda L’Eau Intense vás dostane svými šťavnatými tóny malin, bohaté růže a aromatem kosatce. Vůně je intenzivní a hodí se pro všechny romantické duše a ženy, které svou vůní chtějí oslnit. 

    Velký výběr kosmetických produktů za výhodné ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.