Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zpěvačka Mista vám ukáže, jak si vytvořit přírodní vlny za 2 minuty!

Zpěvačka Mista vám předvede další skvělý trik!
26. února 2015 | 06:00

Chtěly byste mít krásné vlny, ale nebaví vás trávit dlouhý čas v koupelně s kulmou a natáčet pramen po prameni? Právě proto je tu nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu s vizážistkou Janou Hanišovou ukáže, jak si vytvořit plážové vlny za pouhé 2 minuty. Je to jednoduchý způsob, který zvládne dokonce i každá vlasová začátečnice.

Nedbalé plážové vlny jsou stále velkým trendem dokonce i u světových kadeřníků. Ne vždy je ale jednoduché dosáhnout při natáčení vlasů nedbalého dojmu. Mista však ví, jak na to.

Rozdělte vlasy do dvou částí a na každé straně je zapleťte do jednoduchého copu ze tří částí. Na konci připevněte gumičkou. Nahřejte žehličku na vlasy na 200 stupňů a pomalu po copu žehličkou přejíždějte. Na každém místě se na tři sekundy zastavte a žehličku podržte, aby se cop pořádně nahřál. Nakonec vlasy rozpusťte.

Finální styling je již na vás. Můžete použít sprej s mořskou solí, texturizační sprej nebo obyčejný lak na vlasy. Předkloňte hlavu dopředu, nastříkejte přípravek a vmačkejte ho do vlasů pomocí prstů směrem nahoru. Vlasy hoďte zpět dozadu a plážové vlny máte hotové. Věřím, že se vám tyto vlny budou dobře nosit.

 Vaše Mista

Přesný postup sledujte ve videu:

Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.